cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs de Cap de Seguretat Online

Curs de Cap de Seguretat Online

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores ModalidadOnline
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

A l'Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder de Cap de Seguretat.
El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat

A Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder superar les proves de Cap de Seguretat que periòdicament convoca la Secretaria de Seguretat de l'Estat.

Aquest curs et permetrà presentar-te a les proves de selecció que convoca la Secretaria d'Estat de Seguretat i la superació de les quals et habilitarà per a l'exercici de Cap de Seguretat.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
El curs de Cap de Seguretat està dirigit a tot aquell que vulgui pertànyer al sector de seguretat privada amb la categoria oficial de Cap de Seguretat per Resolució del Ministeri d'Interior.
Per poder presentar-se a les proves de selecció que convoca la Secretaria d'Estat de Seguretat és necessari estar en possessió del títol de Vigilant de Seguretat amb una antiguitat de 5 anys.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
 1. Normativa general de Seguretat Privada.
 2. Llei de Seguretat Privada 23/1992 de 30 de Juliol.
 3. Reglament de Seguretat Privada (RD 2364/1994 de 9 de desembre) i les seves modificacions.
 4. Funcionament de les empreses de seguretat privada.
 5. Deures i responsabilitats del personal de seguretat privada.
 6. Modalitats de la prestació del personal de seguretat privada.
 7. Normativa
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
El Curs de Cap de Seguretat Privada s'imparteix en la modalitat 20hores modalitat online. La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals: la facilitat d'ús per part de l'alumne i el seguiment continu de la teva aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.
Durant la realització del curs en línia, no estaràs sol. Tindràs, en tot moment, al teu tutor i el teu preparador que et acompanyaran fins que hagis superat el curs amb èxit.
El Campus Virtual serà l'eina necessària per dur a terme aquest tipus de formació, és una zona privada pels estudiants que la nostra web posa a disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació centre - alumne.
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
 1. Ser major d'edat.
 2. Tenir la nacionalitat d'algun dels estats membres de la Unió Europea o un Estat part en l'acord sobre l'Espai Econòmic Europeu.
 3. Estar en possessió del títol de Batxillerat, o altres equivalents.
 4. Estar en possessió de la TIP amb una antiguitat de 5 anys.
 5. Posseir l'aptitud física i la capacitat psíquica necessàries per a l'exercici de les funcions de vigilant de seguretat sense patir cap malaltia que impedeixi l'exercici de les mateixes i reunir els requisits necessaris per poder portar i utilitzar armes de foc.
 6. No tenir antecedents penals.
 7. No haver estat condemnat per intromissió il·legítima en l'àmbit de protecció del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, del secret a les comunicacions o altres drets fonamentals en els cinc anys anteriors a la sol·licitud.
 8. No haver estat separat del servei de les Forces Armades o de les Forces i Cossos de Seguretat.
 9. No haver exercit funcions de control de les entitats, serveis o actuacions de seguretat, vigilància o investigació privades, ni del seu personal ni dels seus mitjans, com a membre de les Forces i Cossos de Seguretat en els dos anys anteriors a la sol·licitud.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: Ceasfor Barcelona SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions
google