Cursos per oposicions

Selecciona una categoria
formacion

Què és un curs de preparació per oposicions?

Cursos preparatoris per opositors
formacion

Una oposició és un procediment de selecció molt habitual per accedir als llocs de treball de l'administració pública . Sol constar de diverses proves (test, pirotècniques, desenvolupament de temes, supòsits pràctics, idiomes, etc.) per avaluar l'aptitud i capacitat dels aspirants (opositors).

La Generalitat convocarà 30.000 places públiques (14/07/18)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha anunciat que la Generalitat aprovarà aquesta tardor una oferta d'ocupació pública de gairebé 30.000 places, que s'aniran convocant al llarg de tota la legislatura. L'objectiu, reduir la temporalitat i "estabilitzar" l'administració catalana. Acutalment, el 36% del personal de l'administració catalana és temporal. El responsable d'aquest departament de nova creació ha comparegut aquest dijous al Parlament per exposar les seves principals línies de treball.

Segons ha detallat el conseller, es convocaran 4.300 places de funcionaris d'Administració i Tècnics, 16.000 docents, 9.000 estatutaris de l'Institut Català de la Salut (ICS) i 685 de personal laboral.

Nosaltres t'ajudem a preparar aquestes proves perquè puguis accedir al lloc de treball que somies. ¡Fes un volt pels nostres cursos i comença a formar-te per aconseguir-ho!
Cursos de oposiciones

CURSOS DESTACATS D'OPOSICIONS


formacion

SOL·LICITA INFORMACIÓ GRATUÏTA

Contacta amb nosaltres i t'orientarem en el teu procés de selecció

formacion
Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.