cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Cursos per oposicions

Escoge una categoría
formacion

Què és un curs de preparació per oposicions?

Cursos preparatoris per opositors
formacion

Una oposició és un procediment de selecció molt habitual per accedir als llocs de treball de l'administració pública . Sol constar de diverses proves (test, pirotècniques, desenvolupament de temes, supòsits pràctics, idiomes, etc.) per avaluar l'aptitud i capacitat dels aspirants (opositors).

Les administracions determinen les seves necessitats de personal cada any amb les anomenades Ofertes d'Ocupació Pública en els butlletins oficials corresponents.

Les administracions estan obligades a escollir el seu personal segons principis d'igualtat, mèrits i capacitat. Per aquest motiu les decisions preses es publiquen en els butlletins oficials i se seleccionen els candidats en funció de la nota que assoleixen en aquest examen.

Nosaltres t'ajudem a preparar aquestes proves perquè puguis accedir al lloc de treball que somies. ¡Fes un volt pels nostres cursos i comença a formar-te per aconseguir-ho!

Hem preparat oposicions per a Ajuntaments de totes les províncies així com per a les diferents administracions públiques amb un índex d'aprovats d'un total del 60%.
Cursos de oposiciones

CURSOS DESTACATS D'OPOSICIONS


formacion

Últimes convocatòries d'oposicions

Llistat de les últimes convocatòries d'oposicions i Proves Lliures
formacion

Veure totes la convocatòries

SOL·LICITA INFORMACIÓ GRATUÏTA

Contacta amb nosaltres i t'orientarem en el teu procés de selecció

formacion