Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà

Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (PAGM)

Accés Accés Duración del curso 1 Any
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Si no vas poder obtenir el Graduat en ESO, tens més de 17 anys i vols aconseguir tenir accés a un títol professional, AULACAT -Escola Superior d'Adults- et dóna l'oportunitat de preparar-te aquestes proves amb la garantia d'obtenir un aprovat, d'una manera ràpida i eficaç. Inscriu-te al nostre curs online o presencial de preparació a les Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (FP1) i en 1 any ho aconseguiràs!

Les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) donen accés a tots els cicles formatius de grau mitjà del sistema educatiu (FP1). Ensenyament que permet capacitar de coneixements i destreses a l'alumnat perquè pugui exercir un treball qualificat.

Cada any els Departaments d'Ensenyament de les diferents Comunitats Autònomes convoquen les proves d'accés als cicles formatius de Grau Mitjà (FP1). Formació que et permetrà desenvolupar la teva carrera professional en algun d'aquests sectors: Agrari, Activitats Físiques i Esportives, Administració i Gestió, Arts gràfiques, Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica, Hostaleria i Turisme, Imatge Personal, Imatge i So, Indústries Alimentàries, Informàtica i Comunicacions, Instal·lació i Manteniment, Fusta, Mobles i Suro, Marítim - Pesquera, Química, Sanitat, Serveis Socioculturals i en la Comunitat, Tèxtil, Confecció i Pell, Transports i Manteniment, Vidre i Ceràmica, etc.

El curs de preparació a les Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (FP1) s'imparteix en la modalitat online o presencial als nostres centres de Tarragona i Girona, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació de l'acadèmia Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada, perquè puguis aconseguir el teu objectiu. En la nostra escola, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva formació; ens adaptem a la teva situació personal.

No deixis passar més temps! Ara és el millor moment per canviar el teu futur!

icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS
video aulacat
curso online
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A totes aquelles persones que es vulguin matricular en un Cicle Formatiu de Grau Mitjà (FP1) però no puguin fer-ho per no tenir el Graduat en ESO.

A totes les persones que desitgin desenvolupar la seva carrera professional en qualsevol d'aquestes branques a través d'un Cicle Formatiu de Grau Mitjà (FP1): Agrari, Activitats Físiques i Esportives, Administració i Gestió, Arts gràfiques, Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica, Hostaleria i Turisme, Imatge Personal, Imatge i So, Indústries Alimentàries, Informàtica i Comunicacions, Instal·lació i Manteniment, Fusta mobli i Suro, Marítim - Pesquera, Química, Sanitat, Serveis Socioculturals i en la Comunitat, Tèxtil, Confecció i Pell, Transports i Manteniment, Vidre i Ceràmica, etc.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Per presentar-se a la prova cal:

  • Haver complert els 17 anys o complir-los durant l’any en què es fa la prova.
  • No tenir el Graduat en ESO.
* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

1. Llengua catalana i castellana

2. Llengua estrangera

3. Matemàtiques

4. Tecnologia

5. Ciències de la naturalesa

6. Ciències socials

7. Educació visual i plàstica

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (PAGM), expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions