CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!

Curs de vigilant de seguretat privada a Tarragona

Vigilant de Seguretat + Especialització

Seguretat Seguretat Duración del curso 180 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Si la teva vocació és la protecció de les persones i la vigilància i defensa de béns immobles, no ho dubtis: ser vigilant de seguretat privada és la millor opció. En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, et formarem perquè et converteixis en Vigilant de Seguretat Privada.

Per ser vigilant de seguretat és necessari realitzar la formació en un centre homologat, com Aulacat Escola Superior d'Adults. La professió de vigilant de seguretat privada et permetrà treballar en centres d'internament, hospitals, jutjats, etc.

L'Acadèmia Aulacat posa a la teva disposició 2 centres homologats a Tarragona i Girona on podràs realitzar aquest curs presencial, amb classes teòriques, pràctiques de tir real, defensa personal i exercicis físics en el gimnàs per a superar les proves.

Una vegada aprovat el curs de Vigilant de Seguretat, obtindràs el diploma acreditatiu de Aulacat Escola Superior d'Adults, centre homologat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, com que has superat el curs. Aquest Diploma et possibilitarà accedir amb garanties a l'examen oficial per a l'obtenció de la TIP (Targeta d'Identitat Professional) de Vigilant de Seguretat Privada.

PREPARACIÓN OFICIAL
Vigilante de Seguridad Privada

Solament és necessari realitzar el Curs de Vigilant de Seguretat Privada en Aulacat i podràs accedir a un treball ràpidament. A més, l'acadèmia Aulacat ha creat una Borsa de treball que compta amb les empreses més reconegudes del sector de seguretat. Un 90% de les persones que aproven comença a treballar a través de la nostra Borsa de Treball!

Segons la reglamentació de Seguretat Privada (Llei 5/2014, de 4 d'abril, de Seguretat Privada), els vigilants de seguretat podran treballar en col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat Pública de l'Estat, obrint-se un ventall de possibilitats laborals.

Amb el Curs de Vigilant de Seguretat Privada obtindràs la TIP (Targeta d'Identitat Professional) de Vigilant de Seguretat Privada, que t'obrirà les portes en un sector que ha mantingut la seva demanda, malgrat la crisi. D'aquesta manera, podràs dedicar-te tant a la vigilància de béns immobles, com a la protecció de les persones que puguin trobar-se al seu interior.

En la nostra acadèmia Aulacat obtindràs els coneixements necessaris teòrics i pràctics (instrucció en defensa personal, preparació física i armament), és a dir, tot el requerit per poder accedir a la Targeta d'Identitat Professional, que et permetrà acreditar-te com a Vigilant de Seguretat qualificat.

Amb el Curs de Vigilant de Seguretat Privada de Aulacat aprovat, podràs presentar-te a les proves de selecció que convoca la Secretaria d'Estat de Seguretat. Una vegada superades, t'habilitaran per a l'exercici de la professió de Vigilant de Seguretat Privada.

Aquest curs, que es realitza en les acadèmies de Aulacat, a Girona i Tarragona, es compon d'un horari lectiu (amb classes teòriques i pràctiques), adaptat a la regulació vigent.

Forma't en Aulacat i treballa com a Vigilant de Seguretat Privada!

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Quins avantatges obtindré quan sigui vigilant?

Obtindràs tots aquests avantatges:

  1. Una feina ràpida i segura.
  2. Una professió amb un ampli ventall de possibilitats a través de les especialitzacions: aeroports, escortes, video-vigilància, cap de servei, cap de seguretat, etc.
  3. Una professió qualificada en un breu espai de temps.
  4. Dedicar-se i ajudar als altres a la vigilància i protecció de béns immobles, així com la protecció de les persones que puguin trobar-se en els mateixos.

Borsa de treball

  1. A Aulacat disposem d'una Borsa de Treball amb les empreses més reconegudes del sector de la seguretat, sector amb demanda actual de Treball. Al nostre Facebook podràs veure les ofertes: www.facebook.com/AulaCat/
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

>>Quins requisits he de tindre per poder ser Vigilant?

Per a la realització de la formació no es necessita cap requisit específic.

Per poder accedir a l'examen de la T.I.P. s'han de complir els següents requisits:

  1. Ser major d'edat.
  2. Tenir la nacionalitat d'algun dels estats membres de la Unió Europea o un Estat part en l'acord sobre l'Espai Econòmic Europeu.
  3. Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, Graduat en Educació Secundària Obligatòria, de Tècnic o altres equivalents.
  4. Posseir l'aptitud física i la capacitat psíquica necessàries per a l'exercici de les funcions de vigilant de seguretat sense patir cap malaltia que impedeixi l'exercici de les mateixes i reunir els requisits necessaris per poder portar i utilitzar armes de foc.
  5. No tenir antecedents penals.
  6. No haver estat condemnat per intromissió il·legítima en l'àmbit de protecció del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, del secret a les comunicacions o altres drets fonamentals en els cinc anys anteriors a la sol·licitud.
  7. No haver estat separat del servei de les Forces Armades o de les Forces i Cossos de Seguretat.
  8. No haver exercit funcions de control de les entitats, serveis o actuacions de seguretat, vigilància o investigació privades, ni del seu personal ni dels seus mitjans, com a membre de les Forces i Cossos de Seguretat en els dos anys anteriors a la sol·licitud.
  9. Posseir el diploma acreditatiu d'haver superat el curs o cursos de vigilant de seguretat expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Quin temari treballaré?

Temari actualitzat, adaptat a la nova reglamentació en Seguretat privada (Llei 5/2014, de 4 d'abril, de Seguretat Privada).

1. ÀREA JURÍDICA

  • Mòdul de Dret Constitucional
  • Mòdul de Dret Penal
  • Mòdul de Dret Processal Penal
  • Mòdul de Dret Administratiu Especial
  • Mòdul de Dret Laboral
  • Mòdul de Pràctica Jurídica

2. ÀREA SOCIOPROFESSIONAL3. ÀREA TÊCNICPROFESSIONAL4. ÀREA INSTRUMENTAL5. PRÀCTIQUES DE TIR6. CLASSES DE DEFENSA PERSONAL7. PREPARACIÓ PROVES FÍSIQUES

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Com faré el curs?

El Curs de Vigilant de Seguretat s'imparteix en la modalitat presencial i ofereix la possibilitat d'assistir a un conjunt de classes presencials on un equip de professors especialitzats i acreditats en la matèria exposen el tema a tractar, seguint una metodologia dinàmica, participativa, amb la possibilitat d'interactuar i establir contactes i compartir experiències.

El programa formatiu s'estructura en uns eixos pedagògics bàsics que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa:

  1. 180 hores de classes que tenen com a objectiu reforçar i consolidar els coneixements. Aquest curs es compon de 120 hores presencials i 60 hores de teleformació, impartides en 6 setmanes, adaptades a la regulació vigent.
  2. Horaris flexibles: per tal de facilitar els horaris i en funció de les necessitats dels nostres alumnes, les classes presencials estan organitzades en diferents horaris (matí, tarda o intensiu).
  3. Classes teòriques amb professors especialitzats en cada matèria.
  4. Classes pràctiques a l'aula que incorporen tècniques de participació activa, resolució de dubtes i supòsits pràctics (Role playing, debats, estudi de casos reals, ...).
  5. Classes pràctiques de tir real, defensa personal i exercicis físics al gimnàs per superar les proves.
  6. Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les mancances formatives per poder millorar-les.
  7. Proves d'autoavaluació de cada tema que permeten conèixer l'evolució de l'alumne.
  8. Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

>>Doble titulació

Una vegada acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà el diploma acreditatiu, d'Aulacat Escola Superior d'Adults, centre homologat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, conforme ha superat el curs que el permet accedir a l'examen oficial per a l'obtenció del TIP.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions