Cursos de Vigilants de Seguretat

Selecciona una categoria
formacion

PROPERS INICIS DE CURSOS

Estamos cerca de ti
formacion

Què és un curs de Vigilant de Seguretat?

Formació en Seguretat Privada
formacion

La seguretat privada és un dels sectors que ofereixen possibilitats per a treballar avui en dia. Vigilants de Seguretat, escortes privats o personal d'admissió són algunes de les professions a exercir per les quals cal formar-se específicament.

Una de les professions dins el sector de la seguretat privada és la de vigilant de seguretat, que potser és de les més conegudes. Per desenvolupar aquesta professió es necessiten cinc requisits entre els quals es troben no tenir antecedents penals, ser ciutadà d'un país de l'Europa comunitària, estar en possessió del títol de Graduat Escolar (ja sigui EGB, ESO o Superior), ser major d'edat i menor de 55 anys i realitzar el curs de formació de 180 hores de durada.

En aquest sector també és possible especialitzar amb l'objectiu de comptar amb un valor afegit respecte a la resta d'aspirants a un lloc de treball. Hi ha multitud de cursos de formació específica

AULACAT és un centre homologat per a la impartició dels cursos de seguretat privada pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de l'Interior des del 2008.

Més de 1200 alumnes han confiat en nosaltres. Ara et toca a tu!
curso de vigilante de seguridad

CURSOS DESTACADOS DE VIGILANTES DE SEGURIDAD


formacion

SOL·LICITA INFORMACIÓ GRATUÏTA

Contacta amb nosaltres i t'orientarem en el teu procés de selecció

formacion
Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.