Formació Professional online i presencial
a Tarragona i Girona

Selecciona una categoria
formacion

Què és un curs de Formació Professional?

Cicles Formatius de Grau Mig i Grau Superior
formacion

La Formació Professional comprèn el conjunt d'accions formatives que capaciten a l'alumne per a l'exercici qualificat d'una activitat professional, l'accés a l'ocupació i la participació activa en la vida social, cultural i econòmica.

Els títols de Formació Professional s'agrupen en 26 famílies professionals, que es distribueixen en cicles formatius de 2 anys de durada:
•  Cicles Formatius de Formació Professional Bàsica
•  Cicles Formatius de Grau Mitjà
•  Cicles Formatius de Grau Superior
A través de la Formació Professional aconseguiràs:
Comprendre l'organització i característiques del sector productiu corresponent, així com els mecanismes d'inserció professional.
Aprendre per si mateixos i treballar en equip, formar-se en la prevenció de conflictes i en la resolució pacífica dels mateixos.
Treballar en condicions de seguretat i salut, així com prevenir els possibles riscos derivats del treball.

Els nostres cursos estan destinats a l'obtenció del títol de Formació Professional a través de les proves lliures que convoquen les diferents comunitats autònomes així com per a l'adquisició de coneixements relacionats amb una professió.

Cursos de Formación Profesional

CURSOS DESTACATS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL


formacion

SOL·LICITA INFORMACIÓ GRATUÏTA

Contacta amb nosaltres i t'orientarem en el teu procés de selecció

formacion
Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.