cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Blog de formación

formacion

Oposicions Mosso 2022
Anna.A   2

Aquest 2022 els opositors/es a Mosso d'Esquadra poden estar contents, ja que aquest any i amb previsió que es mantingui fins a 2025, ja tenim una convocatòria de 845 places per a entrar al cos de Mossos d'Esquadra.

Anna Altadill   7

Aquest 2022 pot ser el teu any! Invertir en educació és una aposta segura per a complir els teus somnis laborals. A Aulacat us ajudem a definir el vostre camí acadèmic i superar-lo amb èxit perquè trobeu el vostre treball de somni.

Examen ESO
Anna Altadill   21

La Generalitat ja ha obert les convocatòries per a examinar als alumnes que vulguin aconseguir el títol de l'ESO aquest pròxim 2022, per aquest motiu és important que qualsevol persona que vulgui presentar-se realitzi la inscripció dins el termini establert.

Què estudiar
Anna.A   48

Escollir sortida professional moltes vegades resulta complicat. Són tantes les opcions que a vegades la falta d'informació ens pot desubicar una mica en el nostre camí.
És per aquest motiu que a Aulacat venim a posar una mica de llum a tots aquells indecisos/es que encara tenen al cap una pregunta: "Què puc estudiar?"

Regala Formació
Anna.A   12

A Aulacat tenim clar que un dels millors regals que pots fer a algú o fins i tot a un mateix, és la formació. La formació t'obre un ventall infinit de possibilitats, a més de que suposa un enriquiment personal inqüestionable.
Així que aquest Nadal no t’ho pensis, regala formació!

Estudiar online
Anna.A   18

 Tot i que cada vegada són més les persones que aposten pel format online, encara hi ha gent que no acaba de confiar en aquesta mena de metodologia a distància, per això en el blog d'avui us donarem algunes de les raons per les quals la formació online resulta un èxit en tots els sentits.

Pàgina 1 de 6