cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Blog de formación

formacion

Auxiliar d'Infermeria
Anna.A   55

Avui a Aulacat venim a parlar-vos d'un dels cursos amb més sortida de la nostra escola, el de Tècnic en cures Auxiliars d'Infermeria. Si has arribat fins aquí, segurament t'estàs plantejant cursar aquesta formació, així que en el blog d'avui et donarem les claus i t'explicarem tot el que has de saber sobre aquesta modalitat. 

Millor academia Online
Anna.A   53

A Aulacat portem més de 20 anys al costat dels nostres alumnes ajudant-los a aconseguir els seus objectius acadèmics i formatius, la nostra experiència i els nostres alumnes ens avalen com una de les millors acadèmies en formació Online a Catalunya.

Educació Infantil
Anna.A   68

 Un dels cursos amb millor acollida de l'escola és el de Tècnic d'Educació Infantil, avui a Aulacat volem presentar-vos el curs, perquè aquest 2022 us decidiu a iniciar la vostra formació online amb nosaltres!

Anna.A   47

Atenció alumnes! Ja està oberta la inscripció per la convocatòria de les oposicions a Bomber per 2022. Des d'Aulacat volem dedicar aquest blog per donar-vos algunes Claus a tots aquells alumnes que tinguin com a objectiu aconseguir plaça.

Estudis per més de 45 anys
Anna.A   68

Si has arribat fins aquí, és perquè estàs plantejant iniciar algun tipus de formació. No et preocupis, no estàs sol/a! A Aulacat sabem que la formació és un dels primers passos per aconseguir millors condicions laborals, per la qual cosa, és normal que dins els nostres alumnes trobem persones de totes les edats que busquen millorar les seves condicions a la feina.

Pàgina 1 de 6