cursos tarragona
cursos girona
cursos online

BLOG DE FORMACIÓN


formacion

18/04/2017 Laura Ibáñez 55

La taxa d'ocupació entre els joves amb baix nivell d'estudis va caure entre 25 i 30 punts durant la crisi. L'abandonament escolar primerenc, un problema greu a Espanya

imagen_introduccion
06/03/2017 Laura Ibáñez 74

Cada Ajuntament va convocant segons les seves necessitats les places per a Policia Local. L'avantatge que té el Policia Local enfront del Policia Nacional és el sou percebut, sent el de Policia Local superior al de Policia Nacional..

22/05/2017 Laura Ibáñez 19

La Fundació CYD presenta "el major rànquing" de 69 universitats, on identifica les que millor s'adapten als interessos dels alumnes. Les més destacades són l'Autònoma de Barcelona, ​​la Pompeu Fabra i la de Navarra.

25/01/2017 Elisabeth Lozano 69

Les noves tecnologies permeten que desenes d'adults obtinguin el graduat escolar de forma online en un únic curs acadèmic. El principal avantatge de matricular-se a Aulacat és que els alumnes poden preparar pel seu compte el conegut graduat escolar des de casa o qualsevol ubicació.

20/03/2017 Laura Ibáñez 59

Avui dia, l'anglès s'ha tornat imprescindible i és un dels principals requisits que es requereixen a l'hora de trobar feina i també per superar els estudis universitaris. La millor manera de poder acreditar un nivell és estar en possessió d'un títol oficial i reconegut internacionalment.

25/01/2017 Elisabeth Lozano 73

A mesura que passen els anys se'ns fa molt més difícil estudiar, tenim altres obligacions: treball, família, casa… i el temps lliure del que disposem és cada vegada menor. Posar-se a estudiar suposa un gran esforç que necessita de moltes ganes i dedicació.