cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs per oposicions de Policia Local de Catalunya

Policia Local

Oposició Oposició Duración del curso 2 Anys ModalidadPresencial / Online

DADES DEL CURS

Temarios Temaris actualitzats
40 Temas
Simulacros de examen Simulacres d'examen
53 Test
audio temarios Audio-temaris
15 Audios
vídeo clases Vídeo-clases
21 Vídeos
icono desplegable videos VÍDEOS DEL CURS

En aquest apartat pots veure una sèrie de vídeos relacionats amb el curs online de Policia Local. També, vídeos de mostra d'1 min. de durada aproximadament. Aquests vídeos els podràs visualitzar íntegrament una vegada t'hagis matriculat i els trobaràs a l'aula virtual d'aquest curs.

Dret Penal. Delictes II (VÍDEO MOSTRA)

Com fer un test psicotècnic? II. (VÍDEO MOSTRA)

icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Policia Local s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

Sents que la teva vocació és ajudar als ciutadans? Vols opositar a una professió que et donarà una sortida segura? T'agrada el teu municipi i has pensat a ser Guàrdia Urbà? Amb aquest curs de Policia Local tindràs accés a una professió estable.

Si estàs interessat a efectuar aquest curs en la seva modalitat presencial, aquests són els nostres horaris de realització dels cursos.

map-marker Posem a la teva disposició professors especialitzats.
map-marker T'oferim classes presencials intensives per agilitzar al màxim el teu rendiment i que aconsegueixis els teus objectius de la forma més optimitzada possible.
map-marker Se t'assignarà un tutor que portarà un seguiment de la teva activitat i t'aconsellarà al llarg de la formació.
map-marker Vine a veure'ns. És la teva oportunitat de resoldre personalment tots els dubtes!

Si en canvi, la millor manera d'organitzar-te que tens és online, Aulacat compta amb tutors que t'assessoraran al teu ritme i de forma personal.

 • Cada any hi ha places convocades per les Entitats Locals.
 • Tens l'oportunitat d'aconseguir un dels millors llocs de treball, amb unes condicions laborals úniques:
 • Estabilitat laboral (plaça fixa).
 • Flexibilitat d'horaris, jornada laboral contínua, jornades especials i facilitat de reduir jornada.
 • Salari aproximat de 1.800 € / mes.
 • Excedències, permisos per maternitat o paternitat, malaltia, estudis...
 • Possibilitat de promoció interna.
 • Tries la població en la qual vols treballar.

Les funcions que desenvolupa un policia local, entre unes altres, són: dirigir i ordenar el trànsit, vigilar edificis o instal·lacions municipals, donar auxili, evitar actes delictius, protegir autoritats locals, etc.

El curs de l'Acadèmia de preparació a oposicions d'Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada, per a què puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal.

Prepara les proves físiques a Crossfit Torredembarra

alt

Si t'interessa aquesta disciplina i et vols presentar a examen, et caldrà entrenar per les proves físiques.
Nosaltres recomanem Crossfit Torredembarra. Son especialistes en preparació física a alt nivell.

+ info aquí

Desitges saber una mica més?, posa't en contacte amb nosaltres emplenant el formulari adjunt.

Què esperes? Segur que amb la teva motivació i aquest curs de formació de Policia Local de Aulacat, trobar el treball que tant desitges!

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Promo Curso policia

A aquelles persones amb vocació de servei, que els agradi sentir que estan ajudant a les persones, que vulguin dedicar el seu treball a mantenir la convivència i la seguretat en aquella localitat on es realitzen les seves activitats, tenint a la plaça de polica local seu lloc de treball ideal. I amb això sentir-se útil i en un treball que segur els donarà estabilitat laboral i moltes satisfaccions personals.

Si vols treballar com a policia local a l'ajuntament de la teva ciutat en AULACAT Escola Superior d'Adults t'ajudarem a aconseguir la teva meta.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

Bloc I: Dret Polític i Constitucional.

Bloc II: Dret Administratiu.

Bloc III: Règim Local.

Bloc IV: Funció pública local.

Bloc V: Organització Policial.

Bloc VI: Dret Penal.

Bloc VII: Trànsit i Seguretat Viària.

Bloc VIII: Societat i Seguretat Ciutadana. El Municipi: Territori i població. L'organització municipal. Les competències de l'Ajuntament. Coneixement del municipi. Proves psicotècniques i aptitudinals. Entrevista personal. Altres.

(*) El temari pot variar en funció de l'entitat local que convoqui.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

MODALITAT PRESENCIAL

El Curs de Mosso d'Esquadra s'imparteix en la modalitat presencial i intensiu, i ofereix la possibilitat d'assistir a un conjunt de classes presencials on un equip de professors especialitzats i acreditats en la matèria exposen el tema a tractar, seguint una metodologia dinàmica, participativa, amb la possibilitat d'interactuar i establir contactes i compartir experiències.

El programa formatiu s'estructura en uns eixos pedagògics bàsics que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa:

 1. Classes intensives que tenen com a objectiu reforçar i consolidar els coneixements.
 2. Horaris intensius de matí o tarda: per tal de facilitar els horaris i en funció de les necessitats dels nostres alumnes, les classes presencials estan organitzades en diferents horaris (matí, tarda o intensiu dissabtes).
 3. Classes teòriques amb professors especialitzats en cada matèria.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador, sempre que ho sol·licitis, faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, si ho necessites, avaluaran els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'adaptaiu', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Tenir la nacionalitat Espanyola.

Estar en possessió del graduat en ESO, FP1 equivalent, Batxillerat, FP2 o equivalent depenent del municipi que convoqui l'oposició. 

Posseir la capacitat física i psíquica necessàries per exercir les funcions pròpies de les places que cal cobrir.

No haver estat separat mitjançant expedient administratiu del servei de qualsevol administració pública.

No estar en curs de cap causa legal d’ incompatibilitat o incapacitat legal, o que aquesta hagi prescrit.

Tenir una alçada mínima de 1,70 pels homes i 1,60 per les dones (aquest requisit pot variar en funció de l’ajuntament que convoqui la plaça).

Haver complert 18 anys i no haver complert els 35 anys (aquest requisit pot variar en funció de l’ajuntament que convoqui la plaça).

Estar en possessió del permís de conducció de les categories B, BTP i A (aquest requisit pot variar en funció de l’ajuntament que convoqui la plaça).

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: Ceasfor Barcelona SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions
google