Curs de Certificació Oficial en Centres Comercials

Curs de Certificació Oficial en Centres Comercials

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial)
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de seguretat en centres comercials.

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis en centres comercials. Requisit indispensable per poder treballar en centres comercials, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis en centres comercials . Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat de vigilància en centres comercials, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP o estigui en procés d'obtenir-la i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Vigilància en centres comercials expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Tenir 18 anys.

icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Base normativa. Tècniques d'actuació. Tipus de servei.
  2. Tècniques de comunicació. Comunicació professional amb clients. Comunicació tàctica amb emissores. Comunicació amb les forces i cossos de seguretat. Denúncies. Detencions hostils. Normes de tracte amb persones amb discapacitat.
  3. Tècniques de primers auxilis.
  4. Actuació en cas d'incendi. Orientació en supòsits d'escassa visibilitat. Rescat de persones i arrossegaments. Utilització d'equips autònoms de respiració. Tècniques d'evacuació.
  5. Patrullatge amb cotxes i motocicletes. Tècniques de conducció. Control de vehicles.
  6. Col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La certificació oficial de Servei de Vigilància en centres comercials s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions