Certificació Oficial de Resposta Davant Alarmes

Certificació Oficial de Resposta Davant Alarmes

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de servei de vigilància de resposta davant alarmes.

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis de resposta davant alarmes. És un requisit indispensable en la majoria dels serveis com a vigilant de seguretat. No perdis cap de les opcions de treball que puguin sorgir. Amplia la teva formació i amb això el nombre de llocs de treball als quals puguis tenir accés.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis de resposta davant alarmes. Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat resposta davant alarmes, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Servei de Vigilància de Seguretat Resposta Davant Alarmes expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat per el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Tenir 18 anys.

icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Normativa d'aplicació: Especial referència a l'ordre INT / 316/2011 1 de Febrièr.
  2. Procediments de verificació d'alarmes.
  3. Alarma confirmada per mitjans tècnics. Custòdia de claus. Verificació personal d'alarmes. Tipus de senyals a gestionar.
  4. Procediment d'actuació. Detenció, escorcoll i emmanillament.
  5. Sistema d'alarmes mòbils.
  6. Col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La certificació oficial de Servei de Vigilància en Seguretat en Resposta davant alarmes s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat teleformació amb horari lliure tutoritzat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions