Curs Vigilant en Esdeveniments Esportius i Espectacles Públics

Certificació Oficial en Esdeveniments Esportius i Espectacles Públics

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial)
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda. Si tens opció de treballar en concerts, espectacles, partits de futbol, bàsquet ..., cal que acreditis tenir els coneixements exigits mitjançant la certificació oficial de vigilància en esdeveniments esportius i espectacles públics.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis en Esdeveniments Esportius i Espectacles Públics.

El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de seguretat en centres hospitalaris.

OBJECTIUS DEL CURS

Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat que Presten Servei en Esdeveniments Esportius i Espectacles Públics, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Servei de Vigilància de Seguretat en Esdeveniments Esportius i Espectacles Públics expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Tenir 18 anys.
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Normativa reguladora d'esdeveniments esportius i espectacles públics. Legislació sobre plans d'autoprotecció i emergències. Legislació en prevenció de riscos laborals.

Seguretat en esdeveniments esportius. Característiques del servei. Unitat de control operatiu i circuit tancat de televisió. Coordinador de seguretat. Funcions dels vigilants.

Treball de seguretat en esdeveniments esportius i espectacles públics. Procediments operatius d'actuació: control d'accessos, control de permanència i expulsió i assistents.

Conceptes característiques i tipus de masses.

Situacions crítiques.

Actuacions d'especial consideració.

Uniformitat, elements de protecció, defensa i armament.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
La certificació oficial de Servei de Vigilància en Seguretat en Esdeveniments Esportius i Espectacles Públics s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat online amb horari lliure tutoritzat.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions