Curs de Tècnic en Gestió Administrativa

Tècnic en Gestió Administrativa

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 Any
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Veus moltes ofertes de feina de Tècnic en Gestió Administrativa i penses que pot ser la teva sortida professional? Creus que ets bo elaborant i tramitant documents? Ets ordenat i disciplinat i vols aprofitar-ho per a la teva formació professional? Amb el Curs de Gestió Administrativa d'Aulacat Escola Superior d'Adults et formaràs i podràs optar a aquest treball molt demandat en el sector empresarial.

El Curs de Tècnic en Gestió Administrativa d'Aulacat t'oferirà tots els coneixements necessaris per treballar com a auxiliar administratiu: de cobraments i pagaments; comercial; auxiliar de gestió de personal o d'administracions públiques; ajudant d'oficina; recepcionista; empleat d'atenció al client o tresoreria, etc.

Amb aquest curs –presencial o a distància- aprendràs com: elaborar i tramitar documents i comunicacions internes o externes dins d'una empresa; classificar, registrar i arxivar segons les tècniques apropiades i els paràmetres establerts per la mateixa empresa; realitzar gestions de tresoreria o a les àrees de selecció i formació de recursos humans; prestar una òptima atenció a l'usuari, etc.

Amb el sistema d'estudis creats per l'equip formatiu d'Aulacat Escola Superior d'Adults podràs aconseguir la titulació requerida per acreditar-te com a professional de gestoria administrativa al teu ritme.

Així mateix, el curs d'Aulacat Escola Superior d'Adults et donarà totes les eines necessàries per realitzar activitats de suport administratiu en l'àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal, així com d'atenció al client/usuari, tant en empreses públiques com a privades, aplicant la normativa vigent i protocols de qualitat.

El curs de Tècnic en Gestió Administrativa ha estat creat segons l'ORDRE EDU/1999/2010, de 13 de juliol, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Mitjà corresponent al títol de Tècnic en Gestió Administrativa.

El programa formatiu d'Aulacat Escola Superior d'Adults està creat sobre la base del Reial Decret 1631/2009, de 30 d'octubre, pel qual s'estableix el títol de Tècnic en Gestió Administrativa i es fixen els seus ensenyaments mínims, de conformitat amb el que establert el Reial decret 1538/2006, de 15 de desembre, pel qual s'estableix l'ordenació general de la formació professional.

En el cas de complir els requisits exigits pel Ministeri d'Educació de l'Estat, si l'alumne decideix optar a això, existeix la possibilitat d'obtenir el títol de l'Administració Pública corresponent, optant a les proves oficials que convoquen les Conselleries d'Educació de les diferents Comunitats Autònomes, ja que els nostres cursos estan creats segons l'ORDRE EDU/1999/2010, de 13 de juliol, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Mitjà corresponent al títol de Tècnic en Gestió Administrativa.

El Mètode de formació de Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. En la nostra acadèmia, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva formació; ens adaptem a la teva situació personal.

Realitza el curs de Tècnic en Gestoria Administrativa en l'horari que tu triïs! Si de debò desitges canviar el teu futur, Ara és el millor moment!


En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic en Gestió Administrativa amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS
video aulacat
curso online
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 18 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova, o 19 anys per els qui acreditin estar en possessió d'un títol de Tècnic en Grau Mitjà relacionat amb aquell al que es desitja obtenir. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol en Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), 2º de BUP o Tècnic Auxiliar. haver superat els cursos comuns dels ensenyaments d'Arts Aplicades i Oficis Artístics del pla d'estudis de 1963. Títol de Tècnic en Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Els mòduls professionals d'aquest cicle formatiu són els següents:

Comunicació empresarial i atenció al client.

Operacions administratives de compra-venda.

Empresa i Administració.

Tractament informàtic de la informació.

Tècnica comptable.

Operacions administratives de recursos humans.

Tractament de la documentació comptable.

Anglès.

Empresa a l'aula.

Operacions auxiliars de gestió de tresoreria.

Formació i orientació laboral.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic en Gestió Administrativa, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions