Curs de vigilant de seguretat privada a Tarragona

Vigilant de Seguretat

Seguretat Seguretat Duración del curso 180 hores
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

A Aulacat-Ceasfor, portem més de 20 anys formant als millors professionals en seguretat privada a Tarragona. Els nostres cursos estan dissenyats perquè et converteixis ràpidament en un professional qualificat i accedeixis a la borsa d'ocupació amb la major demanda en tota la província.

El Curso de Vigilante de Seguridad de Ceasfor te ayudará a conseguir tu sueño de trabajar en la seguridad privada. Aprovecha esta oportunidad única para formarte con los mejores. Matricula't!

PRÓXIMS CURSOS VIGILANT DE SEGURETAT

Matins (09.00h a 13.00h): Del 26 de Juny al 31 de Juliol del 2024.

Tardas (15.00h a 20.00h): Del 21 d'Octubre al 29 de Novembre del 2024.

Próxima data d'examen del 2 al 13 de Setembre

PRÓXIM EXAMEN POLICÍA NACIONAL: Setembre 2024 i Gener 2025
Matricula't ara!

Per què convertir-se en Vigilant de Seguretat?

En Aulacat-*Ceasfor no t'oferim només un treball, et brindem una missió: protegir, servir i contribuir a fer del món un lloc més segur per a tots. A més, et presentem algunes raons addicionals per a optar per la nostra formació de vigilant de seguretat:

Sous atractius: Guanya entre 1400€ i 1600€ al mes com a vigilant de seguretat.

Oportunitats laborals a empreses reconegudes: Accedeix a empreses de prestigi en el sector de la seguretat.

Condicions laborales inmillorables.

¿Per qué formar-te com a Vigilante de Seguretat amb Aulacat-Ceasfor?

Oferim formació d'excel·lència dissenyada per experts en seguretat amb anys d'experiència en el camp. T'equiparem amb les habilitats més avançades i les tècniques més efectives per a afrontar qualsevol desafiament que trobis en la teva carrera com a vigilant de seguretat.

A més a més, et garantim:

 • Oportunitats professionals il·limitades: Amb la creixent demanda de seguretat en tots els sectors, les oportunitats per als vigilants de seguretat són infinites. Des de protegir instal·lacions governamentals fins a esdeveniments d'alta seguretat, la teva capacitació t'obrirà portes en una varietat de camps emocionants.
 • Estabilitat laboral i beneficis competitius: Disfruta d'una sólida estabilitat laboral i beneficis que et brindaràn tranquil·litat i seguretat per a tu i la teva família.
 • Impacte directe en la comunitat: Com a vigilant de seguretat, seràs un pilar de la comunitat, inspirant confiança i seguretat en aquells que t'envolten. La teva presència tindrà un impacte positiu en la vida de les persones,doneu per a tu i la teva família. ¡Una sensació de satisfacció que no té preu!

Treballar com a Vigilant de Seguretat a Tarragona

Ingressa a un sector amb alta demanda laboral. Tots els nostres alumnes, després de completar les pràctiques, troben ocupació en les empreses col·laboradores del curs de vigilant de seguretat privada de Ceasfor.

En Ceasfor, després d'anys de treball, et posarem en contacte amb diverses empreses de seguretat perquè triïs la que millor s'adapti a les teves necessitats. No hi ha desocupació entre els sol·licitants de treball en seguretat privada.¡Aprofita aquesta oportunitat per a créixer professionalment!

¿Quines funcions realitza un Vigilant de Seguretat?

Els Vigilants de Seguretat no només protegeixen instal·lacions, també cuiden de les persones i els seus somnis. Són els guardians de la tranquil·litat i la confiança en cada racó que protegeixen. Les seves funcions van més enllà de simplement vigilar; són els pilars de la seguretat, els protectors del que més valorem.

 • 1. Vigilància i control d'accesos: Més que només vigilar portes i finestres, són aquí per a garantir el benestar i la protecció.
 • 2. Patrullatje: Com a guardians incansables, recorren cada espai amb dedicació, assegurant-se que cada racó estigui lliure de perills.
 • 3. Detecció i prevenció de delictes:Amb molta atenció i fidelment compromesos, identifiquen i dissuadeixen qualsevol amenaça potencial.
 • 4. Resposta a emergències: En moments d'angoixa i perill, són el refugi segur al qual acudir. Actua amb rapidesa i valentia per a protegir als qui més importen.
 • 5. Supervisió de sistemes de seguretat: Mantenen la vigília constant sobre els sistemes que protegeixen, assegurant-se que cada tecnologia estigui a punt per al servei.
 • 6. Col·laboració amb les forçes de l'ordre: Units en un mateix propòsit, treballen mà a mà amb les autoritats per a garantir la justícia i la protecció de la comunitat.
 • 7. Atenció al client:Amb un somriure i molt cor, brinden suport i assistència a cada persona que es creua en el seu camí.

En resum, els Vigilants de Seguretat son més que simples guardians; son herois cotidians que fan possible que els somnis es constreixin sobre una base sólida de seguretat i confiança.

El nostre curs en breus paraules

180 hores de curs repartides en 6 setmanes

Classes diaries pel matí o per la tarde (revisar els inicis de curs més adalt).

Dentre de les 180 hores, tindrem diversos dies de preparació física a les nostres instal·lacions de Torredembarra, on practicarem per a las proves oficials. També practicarem les técniques bàsiques de defensa per a que tinguis eines per a desenvolupar correctament el teu lloc de treball i prepararem les pràctiques de tir amb foc real a les instal·lacions de Castellolí.

Una vegada aprobat el curs de Vigilant de Seguretat, obtindràs el diploma acreditatiu d'Aulacat Escola Superior de Adults, centre homologat per el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, conforme que has superat el curs. Aquest Diploma et possibilitarà accedir amb garantíes al examen oficial per a la obtenció de la TIP (Tarjeta d'Identitat Professional) de Vigilant de Seguretat Privada.

El nostre curs de Vigilant de Seguretat a Tarragona és el teu passaport cap a una carrera plena de significat i oportunitats. Amb una formació d'excel·lència dissenyada per experts en seguretat, et prepararem per a enfrontar qualsevol desafiament amb confiança. Uneix-te a nosaltres i converteix-te en el protector que el món necessita.

Tarjeta d'Identificació Professional

tip vigilante
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Quins avantatges obtindré quan sigui vigilant?

Obtindràs tots aquests avantatges:

 1. Una feina ràpida i segura.
 2. Una professió amb un ampli ventall de possibilitats a través de les especialitzacions: aeroports, escortes, video-vigilància, cap de servei, cap de seguretat, etc.
 3. Una professió qualificada en un breu espai de temps.
 4. Dedicar-se i ajudar als altres a la vigilància i protecció de béns immobles, així com la protecció de les persones que puguin trobar-se en els mateixos.

Borsa de treball

 1. A Aulacat disposem d'una Borsa de Treball amb les empreses més reconegudes del sector de la seguretat, sector amb demanda actual de Treball. Al nostre Facebook podràs veure les ofertes: www.facebook.com/AulaCat/
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

>>Quins requisits he de tindre per poder ser Vigilant?

Per a la realització de la formació no es necessita cap requisit específic.

Per poder accedir a l'examen de la T.I.P. s'han de complir els següents requisits:

 1. Ser major d'edat.
 2. Tenir la nacionalitat d'algun dels estats membres de la Unió Europea o un Estat part en l'acord sobre l'Espai Econòmic Europeu.
 3. Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, Graduat en Educació Secundària Obligatòria, de Tècnic o altres equivalents.
 4. Posseir l'aptitud física i la capacitat psíquica necessàries per a l'exercici de les funcions de vigilant de seguretat sense patir cap malaltia que impedeixi l'exercici de les mateixes i reunir els requisits necessaris per poder portar i utilitzar armes de foc.
 5. No tenir antecedents penals.
 6. No haver estat condemnat per intromissió il·legítima en l'àmbit de protecció del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, del secret a les comunicacions o altres drets fonamentals en els cinc anys anteriors a la sol·licitud.
 7. No haver estat separat del servei de les Forces Armades o de les Forces i Cossos de Seguretat.
 8. No haver exercit funcions de control de les entitats, serveis o actuacions de seguretat, vigilància o investigació privades, ni del seu personal ni dels seus mitjans, com a membre de les Forces i Cossos de Seguretat en els dos anys anteriors a la sol·licitud.
 9. Posseir el diploma acreditatiu d'haver superat el curs o cursos de vigilant de seguretat expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Quin temari treballaré?

Temari actualitzat, adaptat a la nova reglamentació en Seguretat privada (Llei 5/2014, de 4 d'abril, de Seguretat Privada).

1. ÀREA JURÍDICA

 • Mòdul de Dret Constitucional
 • Mòdul de Dret Penal
 • Mòdul de Dret Processal Penal
 • Mòdul de Dret Administratiu Especial
 • Mòdul de Dret Laboral
 • Mòdul de Pràctica Jurídica

2. ÀREA SOCIOPROFESSIONAL3. ÀREA TÊCNICPROFESSIONAL4. ÀREA INSTRUMENTAL5. PRÀCTIQUES DE TIR6. CLASSES DE DEFENSA PERSONAL7. PREPARACIÓ PROVES FÍSIQUES

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Com faré el curs?

El Curs de Vigilant de Seguretat s'imparteix en la modalitat presencial i ofereix la possibilitat d'assistir a un conjunt de classes presencials on un equip de professors especialitzats i acreditats en la matèria exposen el tema a tractar, seguint una metodologia dinàmica, participativa, amb la possibilitat d'interactuar i establir contactes i compartir experiències.

El programa formatiu s'estructura en uns eixos pedagògics bàsics que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa:

 1. 180 hores de classes que tenen com a objectiu reforçar i consolidar els coneixements. Aquest curs es compon de 120 hores presencials i 60 hores de teleformació, impartides en 6 setmanes, adaptades a la regulació vigent.
 2. Horaris flexibles: per tal de facilitar els horaris i en funció de les necessitats dels nostres alumnes, les classes presencials estan organitzades en diferents horaris (matí, tarda o intensiu).
 3. Classes teòriques amb professors especialitzats en cada matèria.
 4. Classes pràctiques a l'aula que incorporen tècniques de participació activa, resolució de dubtes i supòsits pràctics (Role playing, debats, estudi de casos reals, ...).
 5. Classes pràctiques de tir real, defensa personal i exercicis físics al gimnàs per superar les proves.
 6. Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les mancances formatives per poder millorar-les.
 7. Proves d'autoavaluació de cada tema que permeten conèixer l'evolució de l'alumne.
 8. Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

>>Doble titulació

Una vegada acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà el diploma acreditatiu, d'Aulacat Escola Superior d'Adults, centre homologat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, conforme ha superat el curs que el permet accedir a l'examen oficial per a l'obtenció del TIP.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions