cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs de Graduat en ESO Online i presencial a Tarragona i Girona

Graduat en ESO

Accés Accés Duración del curso 1 Any ModalidadPresencial / Online
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Graduat en ESO s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

Vols aconseguir el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO)? És un títol que t'obrirà moltes portes en el món laboral o educatiu. Realitza el curs de Graduat en ESO de Aulacat. En la nostra acadèmia podràs preparar-te per superar les proves lliures que el Departament d’Ensenyament convoca cada any.

Si no vas poder estudiar, has de saber que l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) és una etapa educativa obligatòria que completa l'educació bàsica. Consta de quatre cursos acadèmics, que es realitzen ordinàriament entre els 12 i els 16 anys.


La finalitat de l'Educació Secundària Obligatòria és:

Aconseguir que tots adquireixin els elements bàsics de la cultura: humanístics, artístics, científics i tecnològics.

Desenvolupar i consolidar hàbits d'estudi i de treball.

Preparar-te per a la incorporació a estudis posteriors i per a la inserció laboral.

Formar-te per a l'exercici dels teus drets i obligacions en la vida com a ciutadà.

En Aulacat, Escola Superior d'Adults, t'oferim una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu i obtenir el Graduat en ESO en sol 1 any. En la nostra acadèmia els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema, per finalitzar la teva preparació amb èxit; ens adaptem a la teva situació personal.

La formació s'imparteix en la modalitat online (en línia) o presencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

A qué esperes? Inverteix en el teu futur i forma't en Aulacat per aconseguir el Graduat en ESO!

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Totes aquelles persones que no disposin de la titulació de Graduat en ESO i vulguin obtenir-la.

Tots els que desitgin millorar les seves expectatives professionals i educatives.

icono desplegable TEMARI boton desplegable
Àmbit de la comunicació.

La prova d'aquest àmbit inclou, de manera global, els continguts corresponents a les àrees de les llengües oficials i la literatura, i la llengua estrangera.


Àmbit de les matemàtiques, la ciència i la tecnologia.

La prova d'aquest àmbit inclou, de manera global, el contingut de les àrees de matemàtiques, ciències de la naturalesa i tecnologia.


Àmbit de les ciències socials i de la participació.

La prova d'aquest àmbit inclou, de manera global, els continguts de l'àrea de les ciències socials.

 
* Les àrees d'educació musical i educació visual i plàstica estan incloses en els tres àmbits esmentats.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador, sempre que ho sol·licitis, faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, si ho necessites, avaluaran els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Graduat en ESO, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Per poder presentar-se a les proves, cal tenir com a mínim 18 anys el dia de realització de l'examen.

No estar matriculat en avaluació contínua en els ensenyaments de graduat en educació secundària en centres de persones adultes en el mateix curs acadèmic, o bé que en cas d’haver fet la matrícula, s’hagin donat de baixa d’aquests ensenyaments, tres mesos abans de la data en què comenci el període d’inscripció.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: Ceasfor Barcelona SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions
google