cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs de Graduat en ESO Online i presencial a Tarragona i Girona

Graduat en ESO

Accés Accés Duración del curso 1 Any ModalidadPresencial / Online
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Graduat en ESO s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

Vols aconseguir el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO)? És un títol que t'obrirà moltes portes en el món laboral o educatiu. Realitza el curs de Graduat en ESO d'Aulacat. En la nostra acadèmia podràs preparar-te per superar les proves lliures que el Departament d’Ensenyament convoca cada any.

Si no vas poder estudiar, has de saber que l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) és una etapa educativa obligatòria que completa l'educació bàsica. Consta de quatre cursos acadèmics, que es realitzen ordinàriament entre els 12 i els 16 anys.

La finalitat de l'Educació Secundària Obligatòria és:

Aconseguir que tots adquireixin els elements bàsics de la cultura: humanístics, artístics, científics i tecnològics.

Desenvolupar i consolidar hàbits d'estudi i de treball.

Preparar-te per a la incorporació a estudis posteriors i per a la inserció laboral.

Formar-te per a l'exercici dels teus drets i obligacions en la vida com a ciutadà.

A Aulacat, Escola Superior d'Adults, t'oferim una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu i obtenir el Graduat en ESO en sol 1 any. A la nostra acadèmia els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema, per finalitzar la teva preparació amb èxit; ens adaptem a la teva situació personal.

La formació s'imparteix en la modalitat online (en línia), semipresencial i presencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

A què esperes? Inverteix en el teu futur i forma't en Aulacat per aconseguir el Graduat en ESO!

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Totes aquelles persones que no disposin de la titulació de Graduat en ESO i vulguin obtenir-la.

Tots els que desitgin millorar les seves expectatives professionals i educatives.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

Àmbit de la comunicació.

Els continguts d'aquest àmbit inclou les àrees de la llengua Catalana, llengua Castellana, i llengua estrangera. On estudiaràs l'ortografia, el lèxic i la literatura de cadascuna d'elles.

Àmbit de les matemàtiques, la ciència i la tecnologia.

El contingut d'aquest àmbit comprèn 3 àrees: matemàtiques, ciències de la naturalesa i tecnologia.

Àmbit de les ciències socials.

En aquest àmbit trobaràs el contingut de l'àrea de les ciències socials, que comprèn l'estudi de la Terra, les diferents civilitzacions i el relleu.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o presencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT PRESENCIAL

Per la realització del curs de forma presencial s'assignarà un tutor/tutora en els nostres centres de Tarragona i Girona

Amb el teu tutor/a tindràs un màxim de 2 tutories setmanals.

El sistema d'estudi presencial es basa en una planificació totalment personalitzada per poder assolir l'objectiu final. 

L'alumne té dues tutories a la setmana on el seu tutor/tutora li resoldrà els dubtes que tingui, al mateix temps li farà una avaluació continuada per saber com porta l'estudi i detectar les mancances que pugui tenir.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador, sempre que ho sol·licitis, faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, si ho necessites, avaluaran els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Graduat en ESO, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Per poder presentar-se a les proves, cal tenir com a mínim 18 anys el dia de realització de l'examen.

No estar matriculat en avaluació contínua en els ensenyaments de graduat en educació secundària en centres de persones adultes en el mateix curs acadèmic, o bé que en cas d’haver fet la matrícula, s’hagin donat de baixa d’aquests ensenyaments, tres mesos abans de la data en què comenci el període d’inscripció.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions