Curs de Graduat en ESO

Graduat en ESO

Accés Accés Duración del curso 1 Any
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Vols aconseguir el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO)? És un títol que t'obrirà moltes portes en el món laboral o educatiu. Realitza el curs de Graduat en ESO d'Aulacat. En la nostra acadèmia podràs preparar-te per superar les proves lliures que el Departament d’Ensenyament convoca cada any.

Si no vas poder estudiar, has de saber que l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) és una etapa educativa obligatòria que completa l'educació bàsica. Consta de quatre cursos acadèmics, que es realitzen ordinàriament entre els 12 i els 16 anys.

La finalitat de l'Educació Secundària Obligatòria és:

Aconseguir que tots adquireixin els elements bàsics de la cultura: humanístics, artístics, científics i tecnològics.

Desenvolupar i consolidar hàbits d'estudi i de treball.

Preparar-te per a la incorporació a estudis posteriors i per a la inserció laboral.

Formar-te per a l'exercici dels teus drets i obligacions en la vida com a ciutadà.

A Aulacat, Escola Superior d'Adults, t'oferim una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu i obtenir el Graduat en ESO en sol 1 any. A la nostra acadèmia els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema, per finalitzar la teva preparació amb èxit; ens adaptem a la teva situació personal.

La formació s'imparteix en la modalitat online (en línia), semipresencial i presencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

A què esperes? Inverteix en el teu futur i forma't en Aulacat per aconseguir el Graduat en ESO!

icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS
video aulacat
curso online
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Totes aquelles persones que no disposin de la titulació de Graduat en ESO i vulguin obtenir-la.

Tots els que desitgin millorar les seves expectatives professionals i educatives.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Per poder presentar-se a les proves, cal tenir com a mínim 18 anys el dia de realització de l'examen.

No estar matriculat en avaluació contínua en els ensenyaments de graduat en educació secundària en centres de persones adultes en el mateix curs acadèmic, o bé que en cas d’haver fet la matrícula, s’hagin donat de baixa d’aquests ensenyaments, tres mesos abans de la data en què comenci el període d’inscripció.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Àmbit de la comunicació:

llengua Catalana

llengua Castellana

llengua estrangera


Àmbit de les matemàtiques, la ciència i la tecnologia:

Matemàtiques

ciències de la naturalesa

tecnologia


Àmbit de les ciències socials:

Geografia

Història

Ciències Socials

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

El Campus Virtual serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat es total, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

La tutorització del curs serà telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor. Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Graduat en ESO, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions