Curs de Català Nivell C2

Català Nivell C2

Curs Curs Duración del curso 120 hores
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Obtenir el Certificat C és més ràpid i senzill que mai gràcies a aquest curs de preparació a distància per l’Examen Oficial de Català que convoca cada any la Generalitat.

Classes online amb un professor nadiu i especialitzat en l'ensenyament de l'idioma a persones no catalanoparlants.

Opta a presentar-te a les oposicions a Catalunya, a més de créixer en l’àmbit professional i personal gràcies a assolir el Nivell C2 de català.

Aprèn i practica el català des del primer dia en contextos reals i emfatitzant en l’expressió oral amb una gran varietat de recursos, com lectures adaptades, diaris en català, recomanacions de pel·lícules, entre molts d’altres.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El Curs de Català està dirigit a qualsevol interessat que vulgui aconseguir aquest nivell ja sigui per poder presentar-se a oposicions a Catalunya o per créixer professionalment i personalment.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Comprensió lectora, expressió escrita, ortografia, morfologia, lèxic, expressió oral.

BLOC I: Article d'opinió, La síl·laba, La vocal neutra, El substantiu i l'oració, L'adjectiu i l'ús dels signes de puntuació, El lèxic patrimonial.

BLOC II: Argumentació, La O i la U, Casos especials d'accentuació, Demostratius, possessius i complements del verb, L'habilitació de mots, Expressió Oral: presentació llibre.

BLOC III: La dièresi i el guionet, Fenòmens de fonètica, El verb (II) i els pronoms febles (II), La derivació, Expressió oral: recepta.

BLOC IV: Les lletres P-B, T-D, C-G, Les preposicions i els complements preposicionals, Conjuncions de coordinació, L'ús de ser (ésser) i estar, Els mots compostos.

BLOC V: Les oracions de relatiu, Adverbis i locucions adverbials, Locucions i frases fetes (I), Expressió oral: Entrevista.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per a realitzar la teva formació.

És una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a disposició dels alumnes per a potenciar l'apropament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.

El Mètode de formació d’Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu.

Per a nosaltres, els teus horaris de feina rígids i inflexibles no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem el teu programa formatiu.

El curs de Català s'imparteix en la modalitat online.

La metodologia online se centra en dos punts fonamentals:

1.- L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés a l'alumne.

2.- 2.- El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb la finalitat d’obtenir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris si ho necessites, avaluaran els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

2. El preparador planifica i exposa els objetius d'estudi que l'alumne hagi d’aconseguir.

3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

4. El tutor resol tots els dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.

5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si ha de reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.

Podràs accedir al nostre campus virtual Aulafor des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, PC, MAC, iPad, Tablet i des de qualsevol sistema operatiu Windows, iOS, Android i Windows Phone.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Un cop acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà el diploma expedit per AULACAT, així com el certificat d'aprofitament i el programa formatiu d'aquest que l'acredita i el capacita com a tal.

En el cas de voler obtenir la certificació oficial, l’alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials per a l’obtenció dels certificats de llengua catalana (nivell A, B, C i C2) que convoquen la Secretaria de política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Llull, de forma periòdica.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions