Curs de Batxillerat

Preparació per a la Prova Lliure per Obtenir el Títol de Batxillerat

Accés Accés Duración del curso 1 Any
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

No vas poder realitzar el Batxillerat i ara ho vols reprendre? Busques feina i un dels requisits que et trobes en les ofertes és posseir el títol de Batxillerat? Amb el curs de Preparació per al Títol de Batxillerat d'Aulacat ja no tindràs aquestes traves.

Prepara't en Aulacat i presenta't a les proves lliures per aconseguir el títol de Batxillerat!

Si tens 20 anys o els compleixes durant l'any natural en el qual es realitza la prova, pots efectuar les proves lliures per aconseguir el títol de Batxillerat.

Amb el títol de Batxillerat tindràs moltes més sortides professionals. Realitza el curs de Preparació pel Títol de Batxillerat a l'Acadèmia d'Aulacat i dona-li ales al teu futur!

El curs de preparació per a l'obtenció del títol de Batxillerat d'Aulacat és totalment personalitzat. En la nostra acadèmia podràs estudiar fins i tot amb uns horaris de treball rígids i inflexibles. Fem el curs a la teva mesura!

Quan realitzis aquest curs podràs:

Aconseguir un títol que et permetrà homologar la teva formació.

Accedir directament a un cicle formatiu de Grau Superior.

Dominar amb seguretat els coneixements teòrics necessaris per superar les proves lliures de Batxillerat.

Presentar-te a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) i començar una carrera.

Optar a les oposicions per treballar en l'administració pública, que requereixin posseir el títol de Batxillerat.

icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS
video aulacat
curso online
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A totes aquelles persones majors de 20 anys que no disposin de la titulació de Batxillerat (o el seu equivalent) i vulguin accedir a qualsevol carrera universitària. D'aquesta manera millorar considerablement les possibilitats d'accés a món laboral, que cada dia és més exigent.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 20 anys o complir aquesta edat l'any natural en que realitzarà la prova.

Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, excepte per a les comunitats autònomes de Castella i Lleó, La Rioja, Aragó, Andalusia, Comunitat Valenciana, Astúries i Galícia.

No estar cursant ensenyaments de Batxillerat en cap de les seves Modalitats, ja sigui presencial o en la modalitat a distància.

No tenir el títol de Batxillerat o COU.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

La prova s'estructura en dues fases:

Part general

Igual per a tots els candidats.

  1. Llengua Castellana i Literatura
  2. Llengua Estrangera
  3. Ciències per al món Contemporani, Filosofia i Ciutadania, Història de la Filosofia i Història d'Espanya

Part específica

Estructurada en cinc opcions vinculades amb les cinc branques de coneixement en què s'articulen els títols universitaris oficials de grau

- Humanitats i Ciències Socials
- Ciències i Tecnologia
- Arts Escèniques, Música i Dansa
- Arts Plàstiques, Imatge i Disseny.

El candidat ha d'escollir una de les quatre Modalitats de la part específica. La prova específica es realitzarà de quatre matèries de la modalitat triada.
En funció de la modalitat escollida, el candidat tindrà preferència per accedir als estudis universitaris vinculats a aquella opció.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Preparació per a la Prova Lliure per Obtenir el Títol de Batxillerat, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions