Curs de Batxillerat online i presencial a Tarragona i Girona

Preparació per a la Prova Lliure per Obtenir el Títol de Batxillerat

Accés Accés Duración del curso 1 Any ModalidadPresencial / Online

DADES DEL CURS

icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Preparació per a la Prova Lliure per Obtenir el Títol de Batxillerat s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

No vas poder realitzar el Batxillerat i ara ho vols reprendre? Busques feina i un dels requisits que et trobes en les ofertes és posseir el títol de Batxillerat? Amb el curs de Preparació per al Títol de Batxillerat de Aulacat ja no tindràs aquestes traves.

Prepara't en Aulacat i presenta't a les proves lliures per aconseguir el títol de Batxillerat!

Si tens 20 anys o els compleixes durant l'any natural en el qual es realitza la prova, pots efectuar les proves lliures per aconseguir el títol de Batxillerat.

Amb el títol de Batxillerat tindràs moltes més sortides professionals. Realitza el curs de Preparació per al Títol de Batxillerat de Acadèmia Aulacat i dóna-li ales al teu futur!

El curs de preparació per a l'obtenció del títol de Batxillerat de Aulacat és totalment personalitzat. En la nostra acadèmia podràs estudiar fins i tot amb uns horaris de treball rígids i inflexibles. Fem el curs a la teva mesura!


Quan realitzis aquest curs podràs:

Aconseguir un títol que et permetrà homologar la teva formació.

Accedir directament a un cicle formatiu de Grau Superior.

Dominar amb seguretat els coneixements teòrics necessaris per superar les proves lliures de Batxillerat.

Presentar-te a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) i començar una carrera.

Optar a les oposicions per treballar en l'administració pública, que requereixin posseir el títol de Batxillerat.icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A totes aquelles persones majors de 20 anys que no disposin de la titulació de Batxillerat (o el seu equivalent) i vulguin accedir a qualsevol carrera universitària. D'aquesta manera millorar considerablement les possibilitats d'accés a món laboral, que cada dia és més exigent.

icono desplegable TEMARI boton desplegable
La prova s'estructura en dues fases:
  • Part general: igual per a tots els candidats.
  • Part específica: estructurada en cinc opcions vinculades amb les cinc branques de coneixement en què s'articulen els títols universitaris oficials de grau.
Part general:

1 - Llengua Castellana i Literatura
2 - Llengua Estrangera
3 - Ciències per al món Contemporani, Filosofia i Ciutadania, Història de la Filosofia i Història d'Espanya

Part específica: S'estructura en quatre Modalitats.

- Humanitats i Ciències Socials
- Ciències i Tecnologia
- Arts Escèniques, Música i Dansa
- Arts Plàstiques, Imatge i Disseny.

El candidat ha d'escollir una de les quatre Modalitats de la part específica. La prova específica es realitzarà de quatre matèries de la modalitat triada.
En funció de la modalitat escollida, el candidat tindrà preferència per accedir als estudis universitaris vinculats a aquella opció.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador, sempre que ho sol·licitis, faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, si ho necessites, avaluaran els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado verisignCurso certificado acticCurso certificado confianza-online
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Tenir 20 anys o complir aquesta edat l'any natural en que realitzarà la prova.

No estar cursant ensenyaments de Batxillerat en cap de les seves Modalitats, ja sigui presencial o en la modalitat a distància.

No tenir el títol de Batxillerat o COU.

move icon Sol·licita informació

CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions
google