cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs en Carrosseria Online

Tècnic en Carrosseria

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 Any ModalidadOnline
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Totes les persones han de tenir la possibilitat de formar-se al llarg de la vida, dins i fora del sistema educatiu, per poder adquirir, actualitzar, completar i ampliar les seves capacitats, coneixements, habilitats i aptituds per al seu creixement i desenvolupament personal i professional. Per aquesta raó, les administracions educatives organitzen periòdicament proves per obtenir directament els títols de Tècnic o Tècnic Superior de determinats cicles formatius de Formació Professional. Les proves es fan per a cada crèdit (assignatura / matèria) del cicle formatiu.

En Aulacat tant si estàs treballant i vols obtenir la Titulació i ampliar coneixements, com si aquestes en atur i vols obtenir la Titulació i treballar en un curt espai de temps t'ofereix una preparació adaptada a tots els horaris, des de casa ia través d'internet.

En Aulacat t'ajudem amb la preparació de totes les matèries, preparació del temari de les millors editorials, a través d'exàmens tipus test i una guia completa de tots els processos a seguir perquè obtinguis el títol d'una forma ràpida, econòmica i eficaç.

Què vaig a aprendre i fer?

Realitzar les operacions de reparació, muntatge d'accessoris i transformacions del vehicle en l'àrea de carrosseria, bastidor, cabina i equips o arreus.


Aquest professional serà capaç de:

Reparar elements metàl·lics i sintètics de la carrosseria.

Preparar, protegir i embellir superfícies del vehicle.

Realitzar el manteniment de primer nivell en màquines i equips.

Localitzar i diagnosticar deformacions en les estructures dels vehicles.

Determinar els processos de reparació interpretant la informació tècnica inclosa en manuals i catàlegs.

Substituir i ajustar elements que formen part de la carrosseria del vehicle, mitjançant unions fixes o desmuntables.

Reparar deformacions d'elements fixos estructurals de la carrosseria.


Treballar

A l'àrea de carrosseria de les indústries de construcció i manteniment de vehicles, en altres sectors productius on es realitzin treballs de xapa, transformacions de carrosseries, i en vehicles pesats, construcció i reparació d'elements de fibra i compostos i pintura.

Continuar estudiant

La preparació per realitzar la prova d'accés a cicles de grau superior.

Un altre cicle de Formació Professional de Grau Mitjà amb la possibilitat d'establir convalidacions de mòduls d'acord amb la normativa vigent.

El Batxillerat en qualsevol modalitat.

Quines són les sortides professionals?

Xapista reparador de carrosseria d'automòbils, vehicles pesants, tractors, maquinària agrícola, d'indústries extractives, de construcció i obres públiques i material ferroviari.

Instal·lador de llunes i muntador d'accessoris.

Pintor de carrosseria d'automòbils, vehicles pesants, tractors, maquinària agrícola, d'indústries extractives, de construcció i obres públiques i material ferroviari.


Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de forma directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic en Carrosseria amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquest curs està dirigit a persones que desitgin conèixer noves tècniques o perfeccionar les seves i, en general, a tots aquells als quals els agradaria poder reparar el seu propi automòbil.

icono desplegable TEMARI boton desplegable
Els mòduls professionals d'aquest cicle formatiu són:

Elements amovibles.

Elements metàl·lics i sintètics.

Elements fixos.Preparació de superfícies.

Elements estructurals del vehicle.

Embelliment de superfícies.Mecanitzat bàsic.

Formació i orientació laboral.

Empresa i iniciativa emprenedora.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic en Carrosseria, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 18 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova, o 19 anys per els qui acreditin estar en possessió d'un títol de Tècnic en Grau Mitjà relacionat amb aquell al que es desitja obtenir. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol en Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), 2º de BUP o Tècnic Auxiliar. haver superat els cursos comuns dels ensenyaments d'Arts Aplicades i Oficis Artístics del pla d'estudis de 1963. Títol de Tècnic en Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: Ceasfor Barcelona SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions
google