CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!

Preguntes Freqüents - FAQ

1. Com es realitza un curs online?

El Campus Virtual Aulafor és l'eina necessària per dur a terme la teva formació, tindràs accés a ell a través del teu navegador favorit (Chrome, Safari, Internet Explorer), sense necessitat de descarregar cap programa. En ell, tindràs accés a tots els continguts, materials, documents, avaluacions, qüestionaris i tasques.
La disponibilitat del Campus online és absoluta 24 hores, els 365 dies de l'any.

2. Quant de temps trigaré a tenir accés al curs?

Des del moment en què es faci efectiu el pagament via targeta de crèdit / dèbit, vostè rebrà les claus d'accés en el seu correu electrònic en un termini de 5 min. Un cop rebudes les claus d'accés, podrà accedir al nostre campus en línia de forma automàtica.

3. Com s'efectua el pagament del curs?

Hi ha diverses formes de pagament:
 
Targeta de crèdit: Les targetes VISA, de dèbit o prepagament et permeten pagaments en línia i compres segures a internet gràcies a la cobertura del servei Bancari.

Mitjançant Transferència Bancària: realitzant la transferència i enviant un justificant d'haver efectuat el pagament via email

4. Puc accedir al meu curs a través del mòbil o la tablet?

Es pot entrar a la plataforma des de qualsevol lloc on es tingui accés a un ordinador, una tablet o un smartphone amb connexió a Internet, el campus virtual és completament compatible amb smartphones i tablets

5. Existeix un tutor per fer consultes?

Sí. Cada un dels nostres cursos online / a distància compta amb un tutor especialista en la matèria, qui durà a terme un sistema de seguiment tutorial dels seus alumnes. Aquests podran formular tota mena de dubtes i consultes a través de l'eina de tutoria del campus en línia, o via email, així com sol·licitar informació complementària, fonts bibliogràfiques, assessorament professional, etc.

6. Com es duu a terme l'avaluació?

L'avaluació es fa tema a tema, mitjançant qüestionaris i activitats escrites. En el cas de les activitats, l'alumne haurà de realitzar-les a través d'un editor de text d'ús general (MS Word, Open Office, Bloc de Notes...)