CURSOS SUBVENCIONATS

Ets treballador o empresari?
formacion

Si ets treballador o empresari, prepara't amb AULACAT estudiant a distància i supera amb èxit les proves dels cursos subvencionats per obtenir el títol que vulguis per complementar els teus coneixements relacionats amb el teu lloc de treball de forma totalment gratuïta!


Desenvolupa les teves competències professionals de manera contínua, fonamental en un entorn laboral que requereix una millora de les capacitats, coneixements i habilitats dels professionals. L'especialització i l'obtenció de nous coneixements relacionats amb el teu àmbit de treball o transversals a ell són necessaris en l'actualitat. Les empreses sempre valoren molt positivament que els seus treballadors tinguin inquietud per la seva formació i millora contínua.


Punts importants:

  • Gratis. No et suposa cap cost.
  • L'únic requisit és que estiguis treballant, però sense ser funcionari.
  • Busca els cursos que t'interessin i omple la sol·licitud d'informació. T'atendrem tan aviat com sigui possible.

Aprofita l'oportunitat d'augmentar els teus coneixements professionals i desenvolupar les teves habilitats, adquirint noves competències professionals que et permetran assolir noves oportunitats laborals. La formació contínua a través de cursos per a treballadors és la millor eina per mantenir actualitzat i continuar creixent a escala professional. No deixis escapar l'oportunitat!

SOL·LICITA INFORMACIÓ GRATUÏTA

Contacta amb nosaltres i t'orientarem en el teu procés de selecció

formacion
Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.