Oposicions de Mestre d'Educació Primària

Mestre d'Educació Primària

Oposició Oposició Duración del curso 2 anys
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Acadèmia d'oposicions de Mestre d'Educació Primària

T'agraden els nens? Sempre has volgut treballar a prop d'ells? Ara tens l'oportunitat; presenta't a les properes proves d'oposicions a Mestre d'Educació Primària.

Si el teu objectiu és treballar com Maestre de Primària en un col·legi públic i ser funcionari públic hauràs de superar unes oposicions.

El mestres cobreixen totes les matèries del curriculum escolar utilitzant metodologies didàctiques variades, com el treball col·laboratiu, els projectes, l'aprenentatge a través de l'experiència i metodologies que utilitzen materials audiovisuals, pissarres interactives, Internet i jocs d'aprenentatge on-line. A més, contribueixen al seu desenvolupament físic i motor, afectiu, comunicatiu, social i cognitiu.

Si per alguna cosa destaquen els mestres d'Educació Primària, és per les seves qualitats personals i professionals.

NOVETAT: Convocades 2.188 places de Mestre d'Educació Primària a Catalunya. Termini de presentació de sol·licituds del 16/01/23 al 10/02/23. RESOLUCIÓ EDU/4037/2022, de 21 de desembre.

Comença a preparar l'oposició ara i aconsegueix la teva plaça!.

Aprovant les oposicions et garanteixes un lloc de treball amb unes condicions laborals úniques.

Com preparem aquesta oposició?

L'Acadèmia de preparació a oposicions Aulacat, utilitza un mètode de formació personalitzat per a cada alumne, ja que ens adaptem a la disponibilitat i necessitats particulars.

L'Acadèmia d'Aulacat compta amb un grup de professionals altament qualificats i disposats a ajudar-te durant tot el procés acadèmic, oferint sempre les millors tècniques i eines per a que assoleixis l'èxit.

Aquest curs et prepara per afrontar amb èxit les proves de les oposicions de Mestre d'Educació Primària. Disposa de tot el temari actualitzat, professors especialitzats, qüestionaris i casos pràctics.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Curs dirigit a Llicenciats i Graduats en Educació Primària que vulguin optar a una plaça al sistema públic d'Ensenyament.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Grau d'Educació Primària

icono desplegable TEMARI boton desplegable

Tema 1. Característiques bàsiques del desenvolupament psico-evolutiu dels nens i nenes dels sis als dotze anys.

Tema 2. La concreció dels currículums en el marc del projecte educatiu del centre.

Tema 3. La tutoria en l’Educació Primària. Recolzament i orientació en el procés d’aprenentatge.

Tema 4. L’atenció a la diversitat de l’alumnat. Principis i estratègies.

Tema 5. L’avaluació dels processos d’aprenentatge de l’alumnat d’Educació Primària.

Tema 6. Les tecnologies de la informació i la comunicació.

Tema 7. L’àrea de Coneixement del Medi Natural, Social i Cultural en l’Educació Primària

Tema 8. Construcció de la noció de temps històric en l’Educació Primària.

Tema 9. L’entorn i la seva conservació. Relacions entre els elements dels ecosistemes, factors de deteriorament i regeneració.

Tema 10. L’aprenentatge dels fenòmens físics i els canvis químics.

Tema 11. L’àrea d’Educació per a la Ciutadania i els Drets Humans en l’Educació Primària.

Tema 12. L’àrea d’Educació artística en l’Educació Primària com àrea integrada.

Tema 13. Els diferents llenguatges i tècniques artístiques.

Tema 14. L’àrea de Llengua Castellana i Literatura en l’Educació Primària

Tema 15. La intervenció educativa en la reflexió sistemàtica sobre el llenguatge.

Tema 16. L’educació literària en el context escolar.

Tema 17. Procés d’adquisició i desenvolupament en l’Educació Primària

Tema 18. Desenvolupament i característiques del procés lector en l’Educació Primària.

Tema 19. Desenvolupament de l’expressió escrita en l’Educació Primària.

Tema 20. L’àrea de Matemàtiques en l’Educació Primària: enfocament, característiques i propostes d’intervenció educativa.

Tema 21. Resolució de problemes. Diferents classes i mètodes de resolució. Planificació,

Tema 22. L’aprenentatge dels nombres i el càlcul numèric. Nombres naturals, enters, fraccionaris i decimals.

Tema 23. Les magnituds i la seva mesura. Unitats i instruments de mesura.

Tema 24. Evolució de la percepció espacial en l’Educació Primària.

Tema 25. Recollida, organització i representació de la informació.

Tema 26. L’àrea de llengua catalana i literatura en l’educació primària.

Tema 27. La literatura catalana en el context escolar. Manifestacions literàries.

Tema 28. L’àmbit de llengües en l’educació primària.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distáncia des de la teva casa, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centro/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line se centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador sempre que ho sol·licitis faran un seguiment dels teus progressos, reforcessin la teva formació amb materials complementaris, si ho necessites, avaluessin els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i mes potents eines formatives disponibles al mercat, el Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació, és una zona privada per als estudiants que nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centro/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és responsive, podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone… etc i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone...

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions