Curs d'Organització i operacions amb fulls de càlcul i tècniques de representació gràfica de documents

Organització i operacions amb fulls de càlcul i tècniques de representació gràfica de documents

Curs Curs Duración del curso 40 hores
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Si treballes amb fulls de càlcul, coneixes les seves fórmules i funcions i saps representar gràficament tot tipus de documents, amb aquest curs en línia podràs ampliar tots aquests coneixements, no esperis més!

Aquest curs en línia no reglat pren com a referència el temari i els continguts de el curs UF0328: Organització i operacions amb fulls de càlcul i tècniques de representació gràfica de documents.

El curs a distància d' Aulacat de preparació per obtenir la Unitat Formativa d'Organització i operacions amb fulls de càlcul i tècniques de representació gràfica de documents et dotarà dels coneixements teòrics necessaris per a:

Analitzar la informació continguda en fulls de càlcul identificant els resultats i forma de presentació més adequada, a través de gràfics, utilitzant amb precisió les fórmules, funcions o altres eines.

Matricula't al curs online Organització i operacions amb fulls de càlcul i tècniques de representació gràfica de documents d'Aulacat i et formarem per obtenir l'anhelat diploma! A l'acabar aquest curs a distància podràs desenvolupar la teva activitat professional com a tècnic dependent i com a assistent de la direcció i dels responsables dels òrgans de gestió i administració tant en l'àrea de direcció com en l'Administració Pública, destacant pel seu alt grau de transectorialidad.

Unitat Formativa Organització i operacions amb fulls de càlcul i tècniques de representació gràfica de documents de el Mòdul Formatiu d'Elaboració, tractament i presentació de documents de treball que pertany a el curs d'Assistència a la direcció (ADGG0108)

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A tots aquells que vulguin acreditar les diferents unitats de competència que abasta aquest curs a través de l'experiència laboral i de les vies no formals de formació, mitjançant les diferents convocatòries d'acreditació de competències.

A treballadors en actiu que desitgen acreditar la seva activitat professional en el sector en què treballen; l'administració i gestió.

A treballadors desocupats que desitgen reincorporar-se a l'món laboral en el mateix sector en què treballaven.

A treballadors i aturats que pretenguin desenvolupar el seu treball en els sectors i subsectors en què capacita aquest curs.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Tema 1. Organització i operacions amb fulls de càlcul.

Tema 2. Tècniques de representació gràfica a documents.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Organització i operacions amb fulls de càlcul i tècniques de representació gràfica de documents, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions