Curs Actualizació Vigilant de Seguretat Online

Curs Actualizació Vigilant de Seguretat Online

Seguretat Seguretat Duración del curso 40
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Adreçat al personal de seguretat privada que ha estat inactiu per un període superior de 2 anys, i vulgui tornar a obtindre la seva habilitació per poder exercir les seves funcions que li són pròpies.

D'acord amb l'apartat 2 de l'article 64 del Reglament de seguretat privada, acreditant haver realitzat un curs d'actualització en normativa de seguretat privada de 40 hores lectives, en un centre de formació autoritzat.

S'inclou a tot el personal de Seguretat privada: Vigilant de seguretat, Vigilant Jurat i les seves especialitats i als Caps de seguretat.

Els objectius del curs d'actualització de Vigilant de Seguretat són:
  • Realitzar el reciclatge professional del personal de Seguretat Privada en un centre homologat pel Ministeri d'Interior.
  • Que el personal de Seguretat Privada que han estat inactius per un periode de temps superior a 2 anys i vulguin tornar a desenvolupar les tasques de Vigilant de seguretat o les seves especialitats puguin recuperar l'habilitació corresponent
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Adreçat al personal de seguretat privada que havent romàs inactiu per un període superior de 2 anys, pugui tornar a obtenir la seva habilitació per poder exercir les seves funcions que li són pròpies.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
  • Estar en possessió de un títol de Vigilant de Seguritat, Vigilant Jurat o equivalent.
  • Estar en l'obligació de realitzar el Reciclatge anual o haver estat inactiu per un periode superior a 2 anys com a personal de Seguretat Privada.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  • Normativa aplicable
  • Llei SP
  • Reglament SP
  • Conveni laboral vigent
  • Area jurídica


icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
El curs d’actualització de Vigilant de Seguretat Privada s’imparteix amb la modalitat presencial o online i ofereix la possibilitat d’assistir a un conjunt de classes presencials on un professor especialitzat i acreditat en la matèria exposa el tema a treballar, o bé, realitzar la formació d’una manera còmoda des de casa, a través del Campus Virtual que la nostra pàgina web posa a disposició dels alumnes.

El programa formatiu s’estructura en uns eixos pedagògics bàsics que situen a l’alumne al centre de tota l’activitat formativa:
  • 40 hores de classes presencials, a distancia o online, depenent de la modalitat formativa que triï l’alumne que tenen com a objectiu reforçar i consolidar els coneixements.
  • Horaris flexibles: per tal de facilitar els horaris i en funció de les necessitats dels nostres alumnes, les classes presencials estan organitzades en diferents horaris (matí, tarda o intensiu).
  • Classes teòriques amb professors especialitzats en cada matèria.
  • Classes pràctiques a l’aula que incorporen tècniques de participació activa, resolució de dubtes i supòsits pràctics (Role playing, debats, estudi de casos reals, ...).
  • Accés al Campus Virtual, per tots aquells alumnes que realitzin el curs de forma online. L’Aula Virtual ofereix una comunicació interactiva amb el tutor i la resolució de tots els dubtes que et puguin sorgir durant l’estudi en un termini màxim de 24 hores.
  • Avaluació continua durant tot el curs que t’ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les mancances formatives per poder millorar-les.
  • Proves d’autoavaluació de cada tema que permeten conèixer l’evolució de l’alumne.
  • Titulació: un cop acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l’alumne obtindrà el certificat d’actualització de coneixements, segons estableix la normativa aplicable.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions