cursos tarragona
cursos girona
cursos online
hashtag #seguimostrabajando hashtag #yomequedoencasa

Curs Actualizació Vigilant de Seguretat Online

Curs Actualizació Vigilant de Seguretat Online

Seguretat Seguretat Duración del curso 40 ModalidadOnline

A AULACAT seguim teletreballant per a tu perquè puguis seguir estudiant des de casa. ¡Junts ho aconseguirem!

hashtag #seguimostrabajando hashtag #mequedoencasa
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Adreçat al personal de seguretat privada que ha estat inactiu per un període superior de 2 anys, i vulgui tornar a obtindre la seva habilitació per poder exercir les seves funcions que li són pròpies.

D'acord amb l'apartat 2 de l'article 64 del Reglament de seguretat privada, acreditant haver realitzat un curs d'actualització en normativa de seguretat privada de 40 hores lectives, en un centre de formació autoritzat.

S'inclou a tot el personal de Seguretat privada: Vigilant de seguretat, Vigilant Jurat i les seves especialitats i als Caps de seguretat.

Els objectius del curs d'actualització de Vigilant de Seguretat són:
 • Realitzar el reciclatge professional del personal de Seguretat Privada en un centre homologat pel Ministeri d'Interior.
 • Que el personal de Seguretat Privada que han estat inactius per un periode de temps superior a 2 anys i vulguin tornar a desenvolupar les tasques de Vigilant de seguretat o les seves especialitats puguin recuperar l'habilitació corresponent
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Adreçat al personal de seguretat privada que havent romàs inactiu per un període superior de 2 anys, pugui tornar a obtenir la seva habilitació per poder exercir les seves funcions que li són pròpies.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
 • Normativa aplicable
 • Llei SP
 • Reglament SP
 • Conveni laboral vigent
 • Area jurídica


icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
El curs d’actualització de Vigilant de Seguretat Privada s’imparteix amb la modalitat presencial o online i ofereix la possibilitat d’assistir a un conjunt de classes presencials on un professor especialitzat i acreditat en la matèria exposa el tema a treballar, o bé, realitzar la formació d’una manera còmoda des de casa, a través del Campus Virtual que la nostra pàgina web posa a disposició dels alumnes.

El programa formatiu s’estructura en uns eixos pedagògics bàsics que situen a l’alumne al centre de tota l’activitat formativa:
 • 40 hores de classes presencials, a distancia o online, depenent de la modalitat formativa que triï l’alumne que tenen com a objectiu reforçar i consolidar els coneixements.
 • Horaris flexibles: per tal de facilitar els horaris i en funció de les necessitats dels nostres alumnes, les classes presencials estan organitzades en diferents horaris (matí, tarda o intensiu).
 • Classes teòriques amb professors especialitzats en cada matèria.
 • Classes pràctiques a l’aula que incorporen tècniques de participació activa, resolució de dubtes i supòsits pràctics (Role playing, debats, estudi de casos reals, ...).
 • Accés al Campus Virtual, per tots aquells alumnes que realitzin el curs de forma online. L’Aula Virtual ofereix una comunicació interactiva amb el tutor i la resolució de tots els dubtes que et puguin sorgir durant l’estudi en un termini màxim de 24 hores.
 • Avaluació continua durant tot el curs que t’ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les mancances formatives per poder millorar-les.
 • Proves d’autoavaluació de cada tema que permeten conèixer l’evolució de l’alumne.
 • Titulació: un cop acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l’alumne obtindrà el certificat d’actualització de coneixements, segons estableix la normativa aplicable.
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado dep-interiorCurso certificado seguretat-catalunyaCurso certificado verisignCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
 • Estar en possessió de un títol de Vigilant de Seguritat, Vigilant Jurat o equivalent.
 • Estar en l'obligació de realitzar el Reciclatge anual o haver estat inactiu per un periode superior a 2 anys com a personal de Seguretat Privada.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: Ceasfor Barcelona SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions