Curs d'Inspector i Cap de Serveis online

Inspector i Cap de Serveis

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas d'Inspector i cap de serveis.

En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma d'haver superat amb èxit la formació d'inspector i cap de serveis. Si ja treballes en seguretat privada amplia la teva formació a comandament intermedi obtenint la certificació d'Inspector i Cap de Serveis, especialització seguretat privada.

Aquesta formació dota els participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions. Consolida coneixements d'organització i planificació del treball.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquest curs està dirigit a tota aquella persona que vulgui exercir funcions d'Inspector i Cap de Serveis.
Personal que ja coneix el sector i vulgui disposar del certificat i els coneixements per desenvolupar llocs de responsabilitat com a inspector i cap de serveis en qualsevol Empresa de Seguretat o Serveis.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Tenir 18 anys.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

Temari actualitzat, adaptat a la nova reglamentació en seguretat privada (Llei 5/2014, de 4 d'abril, de Seguretat Privada).

Tema 1: Inspector i Cap de Serveis de Seguretat

Tema 2: Tècniques per pronosticar l'oferta i la demanda

Tema 3: Sistemes de seguretat

Tema 4: Detectors exteriors

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
  1. El curs d'Inspector i Cap de Serveis de Seguretat Privada s'imparteix en la modalitat online. La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals: la facilitat d'ús per part de l'alumne i el seguiment continu de la teva aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.
  2. Durant la realització del curs en línia, no estaràs sol. Tindràs, en tot moment, al teu tutor i el teu preparador que et acompanyaran fins que hagis superat el curs amb èxit.
  3. El Campus Virtual serà l'eina necessària per dur a terme aquest tipus de formació, és una zona privada pels estudiants que la nostra web posa a disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació centre - alumne.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions