cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Certificació Oficial amb Gossos

Certificació Oficial amb Gossos

Seguretat Seguretat Duración del curso 20 hores (10 online/10 presencial) ModalidadPresencial
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
El sector de la Seguretat Privada està en auge. Una de les professions amb més sortida laboral en els últims anys és la de Vigilant de Seguretat qualificat. Amb la regularització de la professió Ministeri d'Interior va crear diferents especialitzacions que acrediten als professionals que tenen els coneixements necessaris per poder prestar servei en diferents categories professionals, com és el cas de Vigilants de Seguretat que presten servei amb gossos.
Si ja ets Vigilant de Seguretat o estàs en procés de ser-ho, una de les professions amb més demanda, realitza la formació necessària per obtenir la certificació oficial de vigilant de seguretat que presta serveis amb gossos Requisit indispensable per poder treballar prestant servei amb gossos de recerca i detecció o defensa, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada.
En Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, obtindràs la formació requerida per poder acreditar obtenint el diploma i la inscripció a la cartilla professional amb la categoria de vigilant de seguretat que presta serveis amb gossos.

Dotar als participants dels coneixements, habilitats i estratègies necessàries per al compliment de les seves funcions obtenint la Certificació oficial de Vigilants de Seguretat, Seguretat que Presten Servei de Vigilància amb gossos, reconegut com categoria laboral en el conveni de seguretat privada i obtenint la categoria professional.
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
Aquesta certificació oficial està dirigida a tota aquella persona que ja tingui la TIP i que vol especialitzar-se en el sector de la Seguretat Privada, amb la categoria oficial de Vigilància amb gossos expedit per Aulacat Escola Superior d'Adults, centre autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. El gos. Orígens i història. Races. Possibilitats d'ocupació.
  2. Ensinistrament. Instints. Estímuls. Condicionaments. Jerarquia.
  3. L'aprenentatge en el gos. Tipus d'aprenentatge aplicats a l'ensinistrament.
  4. Guia caní o ensinistrador. Qualitats necessàries. Procés de selecció d'un guia. Regles bàsiques de l'ensinistrament.
  5. Material. Mitjans auxiliars. Obediència i ordres, procediments de seguretat.
  6. El gos de defensa i seguretat. Característiques. Fases d'ensinistrament.
  7. Gos de recerca i detecció de substàncies explosives. Fases d'ensinistrament. Descripció de les condicions de la recerca i detecció de substàncies explosives. Identificació i aplicació de tècniques de recerca.
  8. Cures bàsiques. Alimentació. Principals malalties i primers auxilis. Zoonosi. Documentació sanitària obligatòria. Responsabilitat civil. Prevenció de riscos laborals.
  9. Col·laboració amb les forces i cossos de seguretat.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
La certificació oficial de Servei de Vigilància amb gossos s'imparteix en la modalitat 10 hores presencials i 10 hores modalitat online amb horari lliure tutoritzat.
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable REQUISITS boton desplegable
Tenir 18 anys.
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions