Oposicions de Auxiliar de Biblioteques

Auxiliar de Biblioteques

Oposició Oposició Duración del curso 2 anys
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Acadèmia d'oposicions de Auxiliar de Biblioteques

T'agrada la lectura? L'ambient que hi ha a les biblioteques t'agrada? Doncs no t'ho pensis més i treballa com a auxiliar de biblioteca, en biblioteques públiques, centres de documentació, etc.

Cada any hi ha centenars  de places lliures per Auxiliar de Bibliotecas convocades per les Corporacions Locals.Ara tens l'oportunitat d'aconseguir la teva plaça amb unes condicions laborals úniques:

  • Seguretat en el lloc de treball (fix i per a tota la vida)
  • Jornada laboral contínua
  • Salari aproximat de 1.000 €/mes.
  • Excedències, dies d'assumptes propis
  • Possibilitat de promoció interna

Treballaràs en tasques d'atenció al públic, en les tasques de préstec i arxiu en Biblioteques Públiques, Biblioteques Universitàries, Biblioteques Especialitzades, Biblioteques Escolars, etc .. i aprendràs el procès documental, i els principis d'organització de les biblioteques.

El Mètode de formació de l'acadèmia Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada per a que puguis aconseguir el teu objectiu.

Per al nostre centre, els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són pas cap problema per a la teva preparació; podem adaptar-nos a la teva situació i oferir-te un tracte més personal, ja que l'acadèmia de preparació a oposicions Aulacat compta amb un equip de professionals altament qualificats per a dur a terme aquestes funcions.

icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A aquelles persones que els agradaria treballar en un ambient tranquil, que els agradi l'ordre i la lectura. Que tinguin estudis bàsics i vulguin accedir a la funció publica fent una activitat que els agradi, en aquest cas treballar en biblioteques.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable
  • Ser espanyol o membre d'alguns dels Estats que pertanyen a la Unió Europea
  • Tenir entre 18 anys o més i no excedir l'edat de jubilació
  • Estar en possessió del títol ESO, Graduat Escolar o titulació superior o equivalent
  • No haver estat separat mitjançant expedient administratiu del servei de qualsevol Administració Pública.
  • No estar incurs de cap causa legal d'incompatibilitat o incapacitat legal, o que aquesta hagi prescrit.
icono desplegable TEMARI boton desplegable

- La Biblioteca

- La Biblioteca Nacional

- Biblioteques Públiques

- Biblioteca Universitàries

- Biblioteques Especialitzades

- Biblioteques Escolars

- Nens i Biblioteca pública

- Serveis bibliotecaris

- L'animació a la lectura

- Selecció i adquisició

- El procés tècnic

- Les regles de catalogació

- Els encapçalaments

- Els catàlegs

- Les classificacions

- Els materials especials

- Normalització

- Instigació i equipament

- La cooperació bibliotecària

- Gestió i adminitració

- El Sistema Bibliotecari Espanyol

- Legislació sobre patrimoni bibliogràfic

- Les biblioteques mòbils

- La secció local

- Els usuaris

- Automatització de biblioteques

- Formato MAC

- Sistemes Integrals de gestions

- La documentació i els documents

- Els centres de documentació

- Anàlisis documentals

- Els llenguatges documentals

- L'arxiu

- El procés documental

- Principis d'organització

- Processos documentals

- Enquadernació

- La Bibliografia

- El CBU

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions