cursos tarragona
cursos girona
cursos online
hashtag #seguimostrabajando hashtag #yomequedoencasa

Curs d'Assistència d'Atenció Clínica en Centres Veterinaris (SANT488_3)

SAN488_3: Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris

Curs Professional Curs Professional Duración del curso 660 hores ModalidadOnline

A AULACAT seguim teletreballant per a tu perquè puguis seguir estudiant des de casa. ¡Junts ho aconseguirem!

hashtag #seguimostrabajando hashtag #mequedoencasa
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Sempre has somiat que treballaries en contacte amb animals? El curs online d'Assistència a l'Atenció clínica en centres veterinaris de Aulacat et permetrà ajudar en l'atenció clínica dels animals en la consulta, quiròfan, hospitalització, radiodiagnòstic i laboratori d'anàlisi.

Així mateix, aquest curs a distància et permetrà aprendre les normes tècniques i sanitàries de qualitat i de seguretat i higiene.

Una vegada finalitzat el curs online t'obrirà les portes per desenvolupar la teva activitat professional en el sector sanitari, actuant com a treballador depenent, tant en centres veterinaris, com en organitzacions o institucions de protecció i benestar animal.

A més, una vegada aprovat el curs a distància també tindràs l'oportunitat de treballar en organismes o institucions públiques docents i investigadores com a facultats de veterinària, estabularis de centres de recerca i hospitals, etc.

Finalment, altres sortides laborals són les àrees de recepció i hospitalització, laboratoris d'anàlisis clíniques, consultes, quiròfans i sales de rajos X, en consultoris, clíniques i hospitals veterinaris.

Amb aquest curs de l'Acadèmia Aulacat podràs complir el teu somni de treballar en contacte amb animals. Inscriu-te!

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El curs de SAN488_3: Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris està dirigit a l'acreditació de les unitats de competència a través de l'experiència laboral i de les vies no formals de formació mitjançant les diferents convocatòries d'acreditació de competències.

El curs de preparació per  d'Assistència a l'atenció clínica en centres veterinaris va dirigit a aquelles persones que vulguin aconseguir l'acreditació de les competències  adquirides a través de l'experiència laboral i de la formació no formal.

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que desitgin adquirir coneixements relacionats amb els centres veterinaris i més concretament en les operacions d'atenció al client, anàlisi de laboratori, consulta i hospitalització d'animals.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

MF1585_3: Operacions d'atenció al client, venda i administració en centres veterinaris.

MF1586_3: Anàlisi de laboratori en mostres biològiques animals.

MF1587_3: Consulta clínica veterinària.

MF1588_3: Quiròfan del centre hospitalari.

MF1589_3: Hospitalització d'animals.

MF1590_3: Procediments d'imatge per al diagnòstic en veterinària.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

El curs d'assistència a l'atenció clínica en centres veterinaris s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada per als estudiants. És una plataforma educativa que la nostra web posa a la disposició dels alumnes per potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l'alumne.

Els principals eixos pedagògics amb els quals es basa aquest programa formatiu són:

Pla d'estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.

Avaluació contínua, que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les manques formatives per poder millorar-les.

Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d'aprenentatge de cada alumne.

Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.

Resolució de tots els dubtes que et puguin sorgir durant l'estudi en un termini màxim de 24 hores.

Programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. Tutor: Planifica el tema a treballar.

2. Alumne: Treballa el tema planificat.

3. Tutor: Resol els dubtes plantejats per l'alumne

4. Alumne: Realitza una prova d'avaluació contínua sobre el tema.

5. Tutor: en funció del resultat de la prova, decideix si cal reforçar el tema o pot avançar al següent tema.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado verisignCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable
Posibilitat de doble:

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de SAN488_3: Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri de Treball, l'alumne pot presentar-se a les convocatòries lliures i oficials que convoquen els serveis d'ocupació pública estatals o de les diferents Comunitats Autònomes amb competències, segons el Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, del reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral (BOE num. 205, 25.8.2009).

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Títol de Batxillerat, Certificat de professionalitat del mateix nivell, Prova d'Accés a Cicle Formatiu de Grau Superior, Certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família professional, Prova d'Accés a la Universitat (PAU) para majors de 25 i/o 45 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: Ceasfor Barcelona SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions