cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs d'Assistència d'Atenció Clínica en Centres Veterinaris

Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris

Curs Professional Curs Professional Duración del curso 660 hores ModalidadOnline
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Sempre has somiat que treballaries en contacte amb animals? El curs online d'Assistència a l'Atenció clínica en centres veterinaris de Aulacat et permetrà ajudar en l'atenció clínica dels animals en la consulta, quiròfan, hospitalització, radiodiagnòstic i laboratori d'anàlisi.

Aquest curs online no reglat pren com a referència el temari i els continguts del curs SAN488_3: Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris

Així mateix, aquest curs a distància et permetrà aprendre les normes tècniques i sanitàries de qualitat i de seguretat i higiene.

Una vegada finalitzat el curs online t'obrirà les portes per desenvolupar la teva activitat professional en el sector sanitari, actuant com a treballador depenent, tant en centres veterinaris, com en organitzacions o institucions de protecció i benestar animal.

A més, una vegada aprovat el curs a distància també tindràs l'oportunitat de treballar en organismes o institucions públiques docents i investigadores com a facultats de veterinària, estabularis de centres de recerca i hospitals, etc.

Finalment, altres sortides laborals són les àrees de recepció i hospitalització, laboratoris d'anàlisis clíniques, consultes, quiròfans i sales de rajos X, en consultoris, clíniques i hospitals veterinaris.

Amb aquest curs de l'Acadèmia Aulacat podràs complir el teu somni de treballar en contacte amb animals. Inscriu-te!

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El curs de Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris està dirigit a l'acreditació de les unitats de competència a través de l'experiència laboral i de les vies no formals de formació mitjançant les diferents convocatòries d'acreditació de competències.

El curs de preparació per  d'Assistència a l'atenció clínica en centres veterinaris va dirigit a aquelles persones que vulguin aconseguir l'acreditació de les competències  adquirides a través de l'experiència laboral i de la formació no formal.

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que desitgin adquirir coneixements relacionats amb els centres veterinaris i més concretament en les operacions d'atenció al client, anàlisi de laboratori, consulta i hospitalització d'animals.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

MF1585_3: Operacions d'atenció al client, venda i administració en centres veterinaris.

MF1586_3: Anàlisi de laboratori en mostres biològiques animals.

MF1587_3: Consulta clínica veterinària.

MF1588_3: Quiròfan del centre hospitalari.

MF1589_3: Hospitalització d'animals.

MF1590_3: Procediments d'imatge per al diagnòstic en veterinària.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

El curs d'assistència a l'atenció clínica en centres veterinaris s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada per als estudiants. És una plataforma educativa que la nostra web posa a la disposició dels alumnes per potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l'alumne.

Els principals eixos pedagògics amb els quals es basa aquest programa formatiu són:

Pla d'estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.

Avaluació contínua, que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les manques formatives per poder millorar-les.

Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d'aprenentatge de cada alumne.

Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.

Resolució de tots els dubtes que et puguin sorgir durant l'estudi en un termini màxim de 24 hores.

Programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. Tutor: Planifica el tema a treballar.

2. Alumne: Treballa el tema planificat.

3. Tutor: Resol els dubtes plantejats per l'alumne

4. Alumne: Realitza una prova d'avaluació contínua sobre el tema.

5. Tutor: en funció del resultat de la prova, decideix si cal reforçar el tema o pot avançar al següent tema.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado verisignCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable
Posibilitat de doble:

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Assistència a l'Atenció Clínica en Centres Veterinaris, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri de Treball, l'alumne pot presentar-se a les convocatòries lliures i oficials que convoquen els serveis d'ocupació pública estatals o de les diferents Comunitats Autònomes amb competències, segons el Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, del reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral (BOE num. 205, 25.8.2009).

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Títol de Batxillerat, Certificat de professionalitat del mateix nivell, Prova d'Accés a Cicle Formatiu de Grau Superior, Certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família professional, Prova d'Accés a la Universitat (PAU) para majors de 25 i/o 45 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions