CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!

Curs d'Habilitats de Coaching Online

Habilitats de Coaching

Curs Curs Duración del curso 20 horas
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
Aprendre què és el coaching i el procés. Entendre com el coaching millora l'adreça. Manejar eines de coaching de forma pertinent per a l'optimització del treball en una empresa.

Objectius:
  • Aprendre què és el coaching i el procés.
  • Entendre com el coaching millora l'adreça.
  • Manejar eines de coaching de forma pertinent per a l'optimització de resultats i la satisfacció dels equips de treball.
  • Desenvolupar les actituds bàsiques.
  • Aprendre a establir un clima de seguretat afectiva perquè aflorin els talents i la creativitat de l'equip.
  • Saber avaluar el procés aprenent dels resultats.
  • Adquirir coneixements de la psicologia útils per al treball amb persones.
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
A empreses, a sindicats, i a gestories o assessories que es dediquin a l'àmbit laboral, o fins i tot al personal directiu o intermedi de qualsevol empresa que vulgui treure el major rendiment alhora que la satisfacció dels seus treballadors, i que vulgui realitzar el curs en la modalitat On-line.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable
Què és coaching
Aplicació del coaching en empreses i altres organitzacions. Definicions. què és un coach?. Diferents orientacions i formes d'exercir el coaching.

El procés de coaching
Fases del procés de coaching. Com es desenvolupa el procés: les sessions. Per que no funciona un procés de coaching i què fer en aquests casos.

Actituds bàsiques del directiu-coach
La responsabilitat del procés. Primera actitud necessària: autenticitat, congruència i transparència. Segona actitud necessària: empatia. Tercera actitud necessària: acceptació o consideració positiva incondicional.

Competències conversacionals i de relació
Treballadors el treball de la qual es realitza conversant. Atenció i escolta activa. Estils de comunicació.

Coaching d'equips
Avaluació ràpida de l'equip. Crear un millor ambient de treball per al desenvolupament del potencial de l'equip. Descobrir les motivacions de l'equip.

Avaluació del procés
El seguiment sessió a sessió. Elements de definició de l'èxit en la consecució de la meta i d'avaluació de coach.

Conceptes psicològics clau per a l'exercici del coaching
Autoestima. Emocions. Organisme. Percepció o camp perceptiu. La persona segons les diferents escoles psicològiques. Proactivitat. La tendència actual.
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
El curs Habilitats de Coaching, s’imparteix amb la modalitat online, pensada per a que puguis decidir on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada pels estudiants, una plataforma educativa que la nostra web posa a disposició dels alumes per tal de potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l’alumne.

Els principals eixos pedagògics amb els quals es basa aquest programa formatiu són:


Pla d’estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.
  • Avaluació contínua, que t’ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les mancances formatives per poder millorar-les.
  • Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d’aprenentatge de cada alumne.
  • Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.
  • La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.


Programa pràctic, interactiu i cíclic:
  • 1. Tutor: Planifica el tema a treballar.
  • 2. Alumne: Treballa el tema planificat.
  • 3. Tutor: Resol els dubtes plantejats per l’alumne
  • 4. Alumne: Realitza una prova d’avaluació continua sobre el tema.
  • 5. Tutor: en funció del resultat de la prova, decideix si cal reforçar el tema o pot avançar al següent tema.
  •  


Titulació: un cop acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l’alumne obtindrà el diploma del curs, així com el certificat d’aprofitament i el programa formatiu d’aquest que l’acredita i el capacita com a tal.
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Habilitats de Coaching, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions