cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs per oposicions de Zelador del ICS

Zelador/a del ICS

Oposició Oposició Duración del curso 1 Any ModalidadPresencial / Online
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Zelador/a del ICS s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

T’agradaria treballar en la Sanitat Pública? Vols ser funcionari i treballar en hospitals, centres de salut? Llavors pots preparar-te per a les oposicions de Zelador que es convoquen per a formar part de l’ICS (Institut Català de la Salut).

>> Convocades 474 places de Zelador del ICS (29/08/18)
En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, nº 7695, de 29 d'agost de 2018, es convoca procés de selecció per cobrir per torn lliure 474 places de la categoria de Zelador/a (subgrup agrupació professional I) per a l'Institut Català de la Salut. 100 places corresponents a l'oferta ordinària d'ocupació per l'exercici 2017 i 374 places corresponents a l'oferta d'ocupació pública addicional per l'estabilització i la consolidació de l'ocupació temporal.
El termini per fer la inscripció és del 30 d'agost al 18 de setembre de 2018.

El curs de preparació que t’ofereix l'Acadèmia de preparació a oposicions Aulacat et facilita tot el temari actualitzat. 

Aquesta oposició va dirigida a totes aquelles persones que desitgen obtenir un lloc de treball fix, treballant en institucions sanitàries públiques. El zelador exerceix un paper fonamental en les Institucions Sanitàries. Desenvolupa tasques de trasllat de documents i objectes, vigilància i custòdia del centre on treballa, mobilització de malalts, suport al personal sanitari i altres tasques auxiliars encomanades pels seus superiors.

El Mètode de formació de l'acadèmia Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada per que puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són pas cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació i oferir-te un tracte més personal.

L'escola compta amb un equip multidisciplinar altament qualificat que t'acompanyarà durant tot el procés de formació i preparació a les proves.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

 La preparació està dirigida a persones interessades en obtenir una plaça com zelador del Institut Català de Salut

icono desplegable TEMARI boton desplegable

Dret Constitucional. Organització política i administrativa de l'estat

L'empresa pública

Gestió de recursos humans

Prevenció de riscos laborals

Organització del treball

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador, sempre que ho sol·licitis, faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, si ho necessites, avaluaran els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Al finalitzar i després d'haver superat el curs amb una nota igual o superior a 5, el centre expedirà el Diploma acreditatiu corresponent.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Tenir la nacionalitat espanyola o pertànyer a un Estat membre de la Unió Europea.

Haver complert els 16 anys

Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent.

No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l'execució de les seves funcions.

Nivell A de Català.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions