Oposicions de Personal Subaltern

Personal Subaltern

Oposició Oposició Duración del curso 1 any
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Acadèmia d'oposicions de Personal Subaltern

Els jardins públics, les instal lacions de l'Ajuntament, dels edificis públics, les carreteres, l'atenció telefònica dels teus dubtes ... darrere de tot això hi ha una persona que ha accedit a la funció pública a través d'unes proves, i que és allà per fer que els serveis públics funcionin.

Si vols ser telefonista, hujier, conserge, recepcionista, peó, jardiner, fuster, paleta en un lloc fix i ben remunerat, fes-te funcionari públic. Cada any hi ha places lliures convocades pels Organismes Públics. Tens l'oportunitat d'aconseguir un dels millors llocs de treball de la Funció Pública, amb unes condicions laborals úniques:

 • Seguretat en el lloc de treball (fix i per a tota la vida).
 • Jornada laboral contínua
 • Salari aproximat de 1.000 € / mes.
 • Excedències, dies d'assumptes propis.
 • Possibilitat de promoció interna.


Aquest curs et prepara per afrontar amb èxit les proves de les oposicions de Personal Subaltern, ja que contenen els temes que en aquest tipus d'oposicions es poden trobar.

Amb l'Acadèmia de preparació a oposicions Aulacat, gaudiràs d'un seguiment personalitzat, ja que ens adaptem a les necessitats i demandes dels alumnes. Per aquest motiu, comptem amb un equip professional multidisciplinar capaç d'adaptar-se al ritme personal de cadascú i oferir les eines necessàries per a fer un seguiment exhaustiu de cadascú de vosaltres.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

A aquelles persones que sense tenir estudis mitjans, només amb els bàsics vulguin accedir a la funció pública, exercint treballs molt variats, per exemple telefonista, uixer, conserge, recepcionista, peo, jardiner, fuster, paleta, etc ..i amb això accedir a un lloc de treball fix i ben remunerat.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable
 • Tenir fets els 16 anys i no excedir de l'edat de jubilació.
 • Tenir la nacionalitat espanyola o d'algun dels Estats Membres de la Unió Europea.
 • No patir malaltia ni estar afectat per limitacions físiques o psíquiques que siguin incompatibles amb el desenvolupament de la funció a realitzar.
 • No trobar-se apartat del servei per sanció disciplinària en qualsevol administració pública ni inhabilitat per al desenvolupament de funcions públiques.
 • Estar en possessió de la titulació exigida per cada plaça, segons les bases de la convocatòria.
 • En algunes convocatòries poden exigir que l'opositor no excedeixi d'aquella edat en que faltin menys de 10 anys per arribar a la jubilació.
 • En general, la titulació exigida és el Certificat d'Escolaritat o equivalent, encara que pot haver alguna plaça a la que es requereixi el títol de Graduat Escolar o equivalent, així com alguna certificació necessària per poder desenvolupar les tasques pròpies del lloc de treball.
icono desplegable TEMARI boton desplegable

1. La Constitució Espanyola.
2. La Monarquia Parlamentària.
3. El Poder Judicial.
4. El Govern i l'Administració.
5. Òrgans de Govern.
6. L'Administració perifèrica de l'Estat.
7. Organització territorial.
8. Règim local espanyol.
9. Organització municipal.
10. La funció pública local.
11. Drets i deures dels funcionaris de les entitats locals.
12. Procediment administratiu.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions