Oposicions Conseller de seguretat a la carretera (ADR)

Conseller de seguretat a la carretera (ADR)

Curs Curs Duración del curso 1 any
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Les empreses responsables del transport de mercaderies perilloses per carretera, o de les operacions d'embalat, de càrrega, d'ompliment o de descàrrega relacionades amb aquests transports, poden estar obligades a designar un o diversos consellers de seguretat davant l'Administració, conforme la normativa ADR, R.D 97/2014.

L'objectiu de CEASFOR és que la seva empresa, a més de complir amb la normativa establerta, introdueixi en la seva operativa els procediments i pràctiques adequades per garantir la seguretat de les persones que manegen mercaderies perilloses i aconseguir minimitzar el seu impacte en el medi ambient.

Forma't i obtingues el teu certificat de ADR.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El curs de preparació per a l'obtenció de la certificació oficial de Conseller de Seguretat (ADR) està dirigit a professionals responsables de les operacions d'envasament/embalat, expedició, recepció, càrrega i descàrrega de mercaderies perilloses i responsables de seguretat d'aquestes operacions en l'empresa.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Temario específico para presentarse a los exámenes oficiales para la obtención del certificado oficial de Consejero de Seguridad (ADR).

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat. El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centro/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.

El Mètode de formació Ceasfor, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

El curs de Conseller de Seguretat (ADR) s'imparteix en la modalitat online.

La metodologia on-line se centra en dos punts fonamentals:

1.- L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés a l'alumne.

2.- El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador faran un seguiment dels teus progressos, reforcessin la teva formació amb materials complementaris si ho necessites, avaluessin els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

4. El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.

5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.

Podràs accedir al nostre campus virtual aulafor des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, PC, MAC, IPAD, TABLET i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone.

Diploma

Una vez acabado el curso con una calificación igual o superior a 5, el alumno obtendrá el diploma expedido por Ceasfor, así como el certificado de aprovechamiento y el programa formativo de este que lo acredita y lo capacita como tal.

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Conseller de seguretat a la carretera (ADR), expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions