Anglès B1. Nivell intermig

Anglès B1. Nivell intermig

Curs Curs Duración del curso 1 any
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Tindràs una dicció i comprensió immillorables, parlar amb fluïdesa i correcció i així tenir confiança en tu mateix / a per al que tots volem:
COMUNICAR-NOS ... Amb qui sigui.
INCLOU:

- 2 HORES SETMANALS EN HORARI TOTALMENT FLEXIBLE.
Podràs adaptar les hores d'estudi al nostre centre de la manera que et sigui més convenient.
Si, per alguna raó et falten hores per completar en el teu horari setmanal, podràs recuperar el temps en qualsevol altre moment, de la manera que et sigui més convenient, en funció de la TEVA DISPONIBILITAT.

- TOT EL MATERIAL que necessitaràs per a progressar de forma rapidíssima i sense esforç per part teva.
Es tracta de manuals propis, elaborats de forma rigorosa pel nostre professorat nadiu que compta amb més de 25 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN L'ENSENYAMENT TANT DE L'ANGLÈS COM DEL FRANCÈS.

No hi ha horaris fixats de forma rígida amb la qual cosa podràs beneficiar-te.

LA ASSISTÈNCIA COMPLETA DEL PROFESSOR

que sempre estarà al teu costat per aclarir els teus dubtes, ajudar-te amb els temes més espinosos, aconsellar sobre el mètode a seguir per que vagis assimilant la informació que ell t’anirà passant sense aclaparaments per la teva part.


EN RESUM, TINDRÀS CLASSES PARTICULARS A PREU DE CLASSES DE GRUPS NOMBROSOS.

L'horari és el següent:

DE DIMARTS A DIVENDRES
DE 10 A 12 DEL MATÍ
I DE 6 A 8 A LA TARDA
DISSABTES DE 10 A 13


REPETIM:

Tens completa llibertat per triar el moment en què decideixes acudir al nostre centre.
Tu ets qui decideix quan vols aprendre.
A més si t'apuntes ja, podràs beneficiar-te del nostre

MÈTODE ACCELERAT I EXCLUSIU DE PRONUNCIACIÓ

- Es tracta d'una forma ultra senzilla i pràctica per poder aprendre la pronunciació de l'idioma sense esforç.
- Oblida't ja de l’avorridíssima fonètica que no fa altra cosa que obligar-te a aprendre una llista llarguíssima de símbols abstractes que no fan altra cosa que fer-te les coses més difícils.
- És apte per a tots els nivells i totes les edats. De fet és un excel•lent punt de partida per a qui comença de zero.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

- Tenim a la teva disposició manuals que cobreixen els nivells principiant, intermedi i avançat.
- També podem assistir els alumnes per a la preparació de qualsevol examen sigui de l'EOI sigui els exàmens de Cambridge (KET, PET, FIRST CERTIFICATE, Proficiency, etc.)

Els nostres manuals es divideixen en 2 parts:
- Teòrica
- Pràctica

Tots els exercicis del manual de pràctica porten les solucions així que podràs treballar còmodament a casa i plantejar tots els dubtes en el moment en què aniràs al nostre centre per poder perfeccionar els coneixements que hauràs estat adquirint.

EL TEU PROFESSOR s'adaptarà en tot moment a les teves possibilitats i t'aconsellarà de la manera més adequada per poder adquirir aquesta fluïdesa i correcció que et permetrà dur a terme una comunicació clara i enriquidora amb els teus interlocutors.
ELL serà el teu primer interlocutor atent. D'aquesta manera podràs treure't de sobre aquest "por" i aquesta "timidesa" que tots tenim a l'hora de llançar-nos a l'aventura que és comunicar-nos en una llengua que no és la nostra llengua materna.

ALGUNS PUNTS TRACTAS EN ELS NOSTRES MANUALS DE LLENGUA ANGLESA SÓN:
- Verb "to be"
- Aplicacions verb "to be"
- Determinants: els articles i adjectius / pronoms indefinits
- Preguntes
- Possessió
- Estructura general de la frase anglesa resumida en fórmules senzilles
- Conjuncions
- Present continu
- Present simple
- Gènere i nombre
- Passat simple
- Passat continu
- Present perfecte
- Contrastar present perfecte i passat simple
- Passat perfecte
- Futur amb "be going to + V infinitiu"
- Futur amb "will"
- Resum dels futurs
- Tots els Modals en una sola taula.
- Discurs indirecte
- Frases condicionals
- Adjectius i adverbis
- Comparatiu de superioritat / superlatiu / igualtat / inferioritat
- Preposicions
- Preposicions "in, on, at"
- Ús dels verbs: contrastar el gerundi, infinitiu complet i simple en un segon verb
- Forma passiva
- Pronoms relatius
- Pronoms personals complements i demostratius
- Tots els prefixos i sufixos classificats en taules.
- 850 paraules bàsiques per poder expressar-se en totes les circumstàncies.
- Etc

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions