Introducció a la teleformació

Introducció a la teleformació

Curs Curs Duración del curso 20 hores
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

T’has adonat que l'educació i la formació està canviant? És hora que tu també ho facis i t'adaptis a les noves formes d'ensenyar amb el curs d'Introducció a la teleformació de Aulacat.

Actualment, ja hem arribat a un punt on moltes persones ja sigui per la seva situació geogràfica, per les seves condicions de treball, per les seves condicions físiques o per pròpia opció personal, trien una formació d'acord amb les seves possibilitats. Aquí és on entra el teu paper fonamental com a teleformador!

La teleformació està permetent un gran canvi en la pedagogia i, sobretot, en el rol que s'ha de tenir amb l'alumne, de tal manera que l'estudiant es converteix en el principal actor del seu aprenentatge i el professor en un facilitador d'aquesta tasca. Com a exemple et posem a nosaltres mateixos, aquest és el sistema que utilitzem a Aulacat.

Així doncs, és important assenyalar que l'estudiant aprendrà a no haver de dependre tant del seu formador, a organitzar-se el seu temps, els seus continguts, a desenvolupar habilitats com a capacitat de cerca, anàlisi i síntesi de la informació. D'aquesta manera l'ajudarem a potenciar el seu autoaprenentatge, la qual cosa afavorirà que s'aconsegueixi involucrar en processos de formació i millora contínua.

No esperis més, inscriu-te al curs, actualitza la teva manera d'ensenyar i coneix tot el que necessites saber sobre les noves tecnologies, a Aulacat ja ho hem fet.

Ah, i recorda que gràcies a la metodologia online de Aulacat podràs compaginar la teva formació acadèmica amb la teva vida personal, perquè poder organitzar el temps d’estudi a la teva manera és essencial per als teus èxits. A més, els nostres professors experts et guiaran durant tot el curs fins que assoleixis els teus objectius.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
El curs online d'Introducció a la teleformació de Aulacat està dirigit a persones que es dediquen a la formació i educació, per tant, que necessiten estar a l'ordre del dia de les noves tecnologies i les noves metodologies d'ensenyança.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Tema 1. Definició.

Tema 2. Tipus d'e-learning (models).

Tema 3. Característiques.

Tema 4. Components.

AVALUACIÓ FINAL

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Introducció a la teleformació, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions