Aquest Nadal regala formació

Aulacat tenim clar que un dels millors regals que pots fer a algú o fins i tot a un mateix, és la formació. La formació t'obre un ventall infinit de possibilitats, a més de que suposa un enriquiment personal inqüestionable.
Així que aquest Nadal no t’ho pensis, regala formació!

Per què és tan important la formació?

La formació ens aporta coneixements, però també habilitats socials i ens professionalitza en sectors concrets.


A escala professional també suposa un plus en el nostre currículum que segur suposa un benefici quan estiguem en cerca activa de feina, sens dubte la formació augmenta la teva ocupabilitat i condicions laborals.
A més d'això, la formació ens permet tenir una continuïtat formativa excel·lent, que ens obre portes en el nostre recorregut formatiu, posant el límit on un vulgui!


El saber és poder


La formació no sols està pensada per a aquelles persones que encara no estiguin cursant una formació o no comptin amb una feina, com hem dit, la formació també està dissenyada per al treballador que vulgui sumar mèrits al seu currículum, com a mètode de professionalització del sector o que tingui intenció d'aconseguir millors condicions laborals.


És per aquest motiu que els nostres cursos disposen d'una bonificació del 100% per a empreses i treballadors.


Està demostrat que l'èxit empresarial està més relacionat amb aquelles persones que han tingut i tenen una formació completa i de qualitat que per a aquelles que no la tenen.


Per això a Aulacat creiem que una bona manera de començar el 2022 és establint objectius que ens ajudin a assolir els nostres somnis personals i professionals i la formació és una molt bona manera d'aconseguir ambdues.


Si estàs interessat/a en un dels nostres cursos online, contacta amb nosaltres i el nostre equip d'experts et trucarà per a explicar-te les opcions que més s'ajusten al teu perfil i necessitats.