cursos tarragona
cursos girona
cursos online


Al blog d'avui us donarem informació sobre les vostres opcions acadèmiques dins de la nostra escola online, quins són els cicles formatius amb més sortides professionals i millor inserció laboral.


Sanitat


Si ets una persona a la qual li agrada ajudar als altres, cuidar i tractar a persones, pot ser que la teva branca formativa tingui a veure amb la sanitat.
Alguna de les opcions formatives en línia amb més sortides professionals disponibles són:


Auxiliar d'Infermeria
Tècnic d'Emergències Sanitàries
Tècnic de Farmàcia i Parafarmàcia


Si vols donar un cop d'ull a la resta d'opcions d'FP dins de la branca sanitària fes clic aquí.


Administració


Et consideres una persona proactiva, organitzada, responsable i estructurada? Dona un cop d'ull a les opcions d'FP relacionades amb l'administració i la gestió:

Tècnic en Activitats Comercials
Tècnic en Gestió Administrativa
Tècnic superior en Assistència a la Direcció


Informàtica


Una de les opcions amb més sortides dels últims anys és la informàtica, si et consideres un/a apassionat/a del món de la tecnologia i la informàtica aquestes són les 2 opcions disponibles en format en línia amb més sortides de la nostra escola:

Tècnic en sistemes Microinformàtics i xarxes
Administració de sistemes informàtics en xarxa


Educació


Si t'apassiona el món de l'educació i tens facilitat amb el tracte amb nens, pot ser que el FP d'educació Infantil sigui el teu millor alternativa.

Fins aquí el blog d'avui, esperem haver-vos guiat entre alguna de les nostres opcions amb més sortides de la nostra escola online.
Si encara t'ha quedat algun dubte o necessites més informació sobre aquests o altres cursos, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte i t'ajudarem.