CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!
Comença 2022 estudiant un FP

Aquest 2022 pot ser el teu any! Invertir en educació és una aposta segura per a complir els teus somnis laborals. A Aulacat us ajudem a definir el vostre camí acadèmic i superar-lo amb èxit perquè trobeu el vostre treball de somni.
Al blog d'avui us donarem informació sobre les vostres opcions acadèmiques dins de la nostra escola online, quins són els cicles formatius amb més sortides professionals i millor inserció laboral.


Sanitat


Si ets una persona a la qual li agrada ajudar als altres, cuidar i tractar a persones, pot ser que la teva branca formativa tingui a veure amb la sanitat.
Alguna de les opcions formatives en línia amb més sortides professionals disponibles són:


Auxiliar d'Infermeria
Tècnic d'Emergències Sanitàries
Tècnic de Farmàcia i Parafarmàcia


Si vols donar un cop d'ull a la resta d'opcions d'FP dins de la branca sanitària fes clic aquí.


Administració


Et consideres una persona proactiva, organitzada, responsable i estructurada? Dona un cop d'ull a les opcions d'FP relacionades amb l'administració i la gestió:

Tècnic en Activitats Comercials
Tècnic en Gestió Administrativa
Tècnic superior en Assistència a la Direcció


Informàtica


Una de les opcions amb més sortides dels últims anys és la informàtica, si et consideres un/a apassionat/a del món de la tecnologia i la informàtica aquestes són les 2 opcions disponibles en format en línia amb més sortides de la nostra escola:

Tècnic en sistemes Microinformàtics i xarxes
Administració de sistemes informàtics en xarxa


Educació


Si t'apassiona el món de l'educació i tens facilitat amb el tracte amb nens, pot ser que la FP d'educació Infantil sigui la teva millor alternativa.

Fins aquí el blog d'avui, esperem haver-vos guiat entre alguna de les nostres opcions amb més sortides de la nostra escola online.
Si encara t'ha quedat algun dubte o necessites més informació sobre aquests o altres cursos, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte i t'ajudarem.