Curs en Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia

Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 Any
icono desplegable

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Treballa en establiments de venda de productes farmacèutics, parafarmacèutics i en general productes relacionats amb la salut humana o animal, així com amb la cosmètica, fitoteràpia i altres; en petits laboratoris d'elaboració de productes farmacèutics i afins.

Podràs assistir en la dispensació i elaboració de productes farmacèutics i afins, i realitzar la venda de productes parafarmacèutics, fomentant la promoció de la salut i executant tasques administratives i de control de magatzem, complint amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.

Totes les persones han de tenir la possibilitat de formar-se al llarg de la vida, dins i fora del sistema educatiu, per poder adquirir, actualitzar, completar i ampliar les seves capacitats, coneixements, habilitats i aptituds per al seu creixement i desenvolupament personal i professional. Per aquesta raó, les administracions educatives organitzen periòdicament proves per obtenir directament els títols de Tècnic o Tècnic Superior de determinats cicles formatius de Formació Professional. Les proves es fan per a cada crèdit (assignatura / matèria) del cicle formatiu.

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.

A Aulacat, tant si estàs treballant com si estas a l'atur, i vols obtenir la Titulació i ampliar coneixements i treballar en un curt espai de temps t'ofereix una preparació adaptada a tots els horaris, des de casa i a través d'internet.

En Aulacat t'ajudem amb la preparació de totes les matèries, preparació del temari de les millors editorials, a través d'exàmens tipus test i una guia completa de tots els processos a seguir perquè obtinguis el títol d'una forma ràpida, econòmica i eficaç.

Què aprendré?

Assistir en la dispensació i elaboració de productes farmacèutics i afins, i realitzar la venda de productes parafarmacèutics, fomentant la promoció de la salut i executant tasques administratives i de control de magatzem, complint amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.

Aquest professional serà capaç de:

Assistir en la dispensació de productes farmacèutics informant de les seves característiques als usuaris.

Assistir en l'elaboració de productes farmacèutics i parafarmacèutics.

Preparar els productes farmacèutics per a la seva distribució a les diferents unitats hospitalàries, sota supervisió del facultatiu.

Obtenir valors de paràmetres somatomètrics de constants vitals de l'usuari.

Efectuar controls analítics.

Mantenir el material, l'instrumental, els equips i la zona de treball en òptimes condicions per a la seva utilització.

Fomentar en els usuaris hàbits de vida saludables per mantenir o millorar la seva salut i evitar la malaltia.

Tramitar la facturació de receptes manejant aplicacions informàtiques.

En finalitzar els meus estudis, què puc fer?

Treballar en establiments de venda de productes farmacèutics, parafarmacèutics i en general productes relacionats amb la salut humana o animal, així com amb la cosmètica, fitoteràpia i altres; en petits laboratoris d'elaboració de productes farmacèutics i afins.

Quines són les sortides professionals?

Farmàcia.

Auxiliar de Farmàcia.

Magatzem de Medicaments.

Farmàcia Hospitalària.

Establiments de Parafarmàcia.


En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS
video aulacat
curso online
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Aquelles persones que vulguin treballar en:

Farmàcia

Auxiliar de Farmàcia.

Magatzem de Medicaments.

Farmàcia Hospitalària.

Establiments de Parafarmàcia

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 18 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova, o 19 anys per els qui acreditin estar en possessió d'un títol de Tècnic en Grau Mitjà relacionat amb aquell al que es desitja obtenir. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol en Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), 2º de BUP o Tècnic Auxiliar. haver superat els cursos comuns dels ensenyaments d'Arts Aplicades i Oficis Artístics del pla d'estudis de 1963. Títol de Tècnic en Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable

Oficina de farmàcia

Dispensació de productes farmacèutics

Dispensació de productes parafarmacèutics

Formulació magistral

Promoció de la Salut

Disposició i venda de productes

Operacions bàsiques de laboratori

Primers auxilis

Anatomofisiologia i patologia bàsiques

Formació i orientació laboral

Empresa i iniciativa emprenedora

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

El curs Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia s’imparteix amb la modalitat online, pensada per a que puguis decidir on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada pels estudiants, una plataforma educativa que la nostra web posa a disposició dels alumes per tal de potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l’alumne.

El sistema d’estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:

 • 1. El tutor online dissenya un pla d’estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
 • 2. El tutor online planifica i exposa els objectius d’estudi que l’alumne ha d’assolir.
 • 3. L’alumne treballa el tema planificat des de casa.
 • 4. El tutor online resol tots aquells dubtes que l’alumne plantegi sobre el material treballat.
 • 5. L’alumne realitza una prova d’avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.

A més a més, el programa es basa en els següents eixos pedagògics:

 • Pla d’estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.
 • Avaluació contínua, que t’ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les mancances formatives per poder millorar-les.
 • Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d’aprenentatge de cada alumne.
 • Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.
 • La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.
 • Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l’aplicabilitat dels coneixements apresos.
 • Doble Titulació: un cop acabat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l’alumne obtindrà el diploma oficial Aulacat del curs, així com el certificat d’aprofitament i el programa formatiu d’aquest que l’acredita i el capacita com a tal. I, en el cas de complir els requisits hi ha la possibilitat d’obtenir el títol de l’Administració Pública corresponent.
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de manera directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions