cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Seguretat i civisme en l'entorn digital. Nivell bàsic (TIC)

Seguretat i civisme en l'entorn digital. Nivell bàsic (TIC)

Curso Curso Duración del curso 40 hores
icono desplegable

RESUMEN DEL CURSO

Cursos subvencionats del SOC de competències digitals dirigits a dones aturades.

En un entorn cada vegada més informatitzat, les competències digitals són transversals a un gran nombre de llocs de treball i poden ajudar a trobar feina.

El curs de competències digitals, acredita que l'alumne ha assolit les competències en tecnologia de la informació i de la comunicació. Es tracta d'un certificat que ofereix el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i ajuda a les empreses o administracions a saber el nivell de capacitat que té l'aspirant a una posició en l'ús de les TIC.

Aquesta formació de 40h d'Aulacat es farà de manera presencial a la província de Tarragona.

Mitjançant del programa ADA, les alumnes podran formar-se en diferents àrees professionals: ofimàtica, informàtica, comerç, màrqueting, internet, processadors de textos, telemàrqueting ...

curs soc actic
icono desplegable ¿A QUÉ VA DIRIGIDO? boton desplegable

Curs dirigit a les dones no ocupades que volen aprendre la combinació de coneixements, habilitats i actituds que s'han d'obtenir per a assolir l'eficàcia i eficiència en objectius en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació-Comunicació i de la cultura digital.

icono desplegable REQUISITOS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable PROGRAMA FORMATIVO boton desplegable

Aquesta convocatòria ofereix diverses especialitats de l'ambit digital amb una durada de 40 hores.

Totes les accions formatives estan categoritzades segons el nivell de coneixements previs que l’alumnat haurà de disposar sobre el contingut formatiu: bàsic, mitjà o avançat.

En aquesta convocatòria no s’inclou formació complementària obligatòria. Els continguts de les 40 hores de durada de la formació seran d’àmbit digital.

icono desplegable TITULACIÓN boton desplegable

Una vez finalizado el curso con una calificación igual o superior a 5, el alumno obtendrá un diploma de aprovechamiento de 'Seguretat i civisme en l'entorn digital. Nivell bàsic (TIC)' , expedido por Aulacat.

move icon ¡ TE LLAMAMOS GRATIS !

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra política de privacidad.
CARACTERÍSTICAS DE NUESTROS CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si eres trabajador o empresario
certificacion Certificación acreditativa Al final del curso
tutor Tutor personal Para resolver tus dudas
Presencial Campus virtualAulas y materiales en un click
compra segura Compra segura Consulta las condiciones