Cursos amb més inserció laboral

Màrqueting

Està clar que el món del Màrqueting digital està a l'alça! Sobretot després de l'arribada de la pandèmia, moltes empreses que encara no havien fet el pas per digitalitzar-se van haver de fer-ho a marxes forçades, en cas contrari es veien condemnades a desaparèixer.

 

Avui dia qualsevol empresa necessita el seu espai digital. És per això que el món del Màrqueting es troba a la cúspide de les professions amb més sortides en l'actualitat.

Tres dels cursos més destacats dins aquesta àrea són:

 

Sanitat

Una altra de les branques que té molta acollida a escala laboral és la sanitat. Entre els cursos disponibles destaquem 2 que tenen un dels percentatges d'inserció laboral més alts de la nostra escola:

 

 

Administració

Finalment, volem destacar l'àrea d'administració. Les tasques administratives han estat sempre una de les més demandades, ja que qualsevol empresa requereix un administratiu/va. Així doncs, els 2 cursos amb més acollida i millor índex d'inserció laboral són:

 

  • Curs de Tècnic en Gestió Administrativa. Aquest curs t'oferirà tots els coneixements necessaris per treballar com a auxiliar administratiu: cobraments i pagaments; tracte comercial; auxiliar de gestió de personal o d'administracions públiques; ajudant d'oficina; recepcionista; empleat d'atenció al client o tresoreria, etc.
  • Curs de Tècnic Superior en Assistència a la Direcció. Aquest curs substitueix a l'antic curs de "Tècnic Superior en Secretariat", en el qual aprendràs a exercir la teva funció amb una visió global de l'empresa i del seu entorn, de la seva organització i segons les normes internes i els objectius establerts.

 

Fins aquí els FP amb més demanda i sortides professionals de la nostra escola, si necessites més informació sobre aquest o algun dels nostres cursos online, no dubtis a contactar amb nosaltres!