oposicions mestres 2023

Estàs pensant opositar per a mestre? Acaben de sortir 5.413 noves places pel cos de Mestres de Catalunya. El termini de sol·licituds és del 16 de gener fins al 10 de febrer de 2023, ambdós inclosos. Així ho ha publicat el DOGC a la convocatòria d’oposicions de l’any 2023 amb 14.238 places docents d’estabilització.

Ha arribat el moment d’apuntar-te i opositar per treballar en Educació Infantil i Primària aquest 2023. Toca demostrar tota la teva vàlua en una de les proves més importants a les que un futur mestre es pot trobar.

Sabies que a Aulacat t’ajudem a aprovar les oposicions? La nostra acadèmia compta amb més de 20 anys d’experiència formant a milers d’alumnes, i tu pots aprofitar aquesta formació que s’adapta als teus horaris i a les teves necessitats, podent accedir al temari i continuar avançant des de la ubicació que vulguis i amb el dispositiu que vulguis, ja que és una formació 100% online i flexible d’horari.

Amb els nostres professors experts, el nostre temari actualitzat i el Campus Virtual accessible 24/7, podràs fer la teva preparació amb una tutoria personalitzada i tindràs el màxim de possibilitats per a aprovar les oposicions i obtenir la teva plaça somiada d’una vegada per totes.

Si no arribes a temps per aquesta convocatòria, és el moment de començar a preparar la següent amb els nostres cursos de preparació online, amb els quals, en màxim un any, podràs tenir el coneixement necessari per aprovar l’oposició i aconseguir el teu objectiu.

Si vols opositar per a Educació Infantil, has de saber que el nombre de places per aquesta nova convocatòria de 2023 és de 1.129 vacants. Pel que fa a l’Educació Primària, la xifra ascendeix fins a 2.188.

No esperis més i fes aquest pas tan important per a la teva carrera professional, inscriu-te al nostre curs de preparació d’oposicions online i augmenta les teves possibilitats d’aprovar-les de la mà d’Aulacat.