oposicions 2023 mossos d'esquadra

Les oposicions per a la categoria de Mosso/a de l'Escala Bàsica del Cos de Mossos d'Esquadra són una oportunitat única per formar part d'una institució tan prestigiosa com és aquesta. Aquest 2023 s'han obert 850 places per a aquesta categoria, amb 340 places reservades per a dones. Aquestes places reservades que no es cobreixin augmentaran les places no reservades, i a l'inrevés.

Quins són els requisits per a la convocatòria de Mossos de 2023?

Per a poder participar en la convocatòria per a la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra, és necessari complir uns requisits específics:

  • Ser ciutadà espanyol i tenir 18 anys o més, no superar l'edat de jubilació forçosa.
  • Disposar d'un títol de batxillerat, tècnic o superior, o un equivalent homologat.
  • Estar físicament i psicològicament apte per exercir la funció policial.
  • No tenir antecedents penals ni estar inhabilitat per ocupacions o càrrecs públics.
  • No haver estat expulsat de cap administració o òrgan estatutari.
  • Haver pagat la taxa d'inscripció.
  • Comprometre's a portar armes.
  • Disposar d'un permís de conduir vehicles de classe B o equivalent.

 

Com puc preparar-me per aprovar les oposicions?

A l'Acadèmia Aulacat, ens dediquem a proporcionar la millor preparació per a les oposicions de Mossos d'Esquadra. El nostre curs específicament dissenyat per a aquestes oposicions, amb professors especialitzats i materials d'estudi actualitzats, us permetrà estar preparats per a les proves i superar les dificultats.

A més a més, oferim classes en línia, permetent-vos estudiar des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. I per assegurar-nos que esteu preparats per a les oposicions, oferim un suport continuat, incloent-hi sessions de revisió, exàmens simulats i assessorament personalitzat.

No perdeu aquesta oportunitat única de formar part del Cos de Mossos d'Esquadra. Inscriviu-vos al nostre curs de preparació per a les oposicions de Mossos d'Esquadra a través de la nostra pàgina web i comenceu a preparar-vos. L'accés al tràmit de presentar la participació es fa a través del següent enllaç.

Matricula't al curs