Tinc més de 45 anys i vull estudiar

 

Mai és tard per complir un somni!

 

Si estàs dins d'aquest grup, tens més de 45 anys i vols incorporar-te al món laboral, canviar de sector o millorar les teves condicions actuals, nosaltres podem ajudar-te!

 

Mai és tard per complir un somni. La realització personal i professional és important. Arribar a casa després d'hores de feina i sentir-se realitzat/da és una de les millors sensacions que es pot tenir, no hi ha res com sentir-se prodictiu/va.

 

Estudiar pot ser la solució. Projecta el teu futur cap a la direcció que desitges. Obtingues la teva titulació i dona un gir a la teva vida professional amb nosaltres!

 

Flexibilitat i comoditat formativa

 

La nostra formació online està pensada per persones que necessiten una formació flexible i compatible amb la conciliació familiar.

 

No tothom té temps per invertir 6 h en formació presencial, és per aquest motiu, que la nostra metodologia es basa a adaptar la formació a cada situació personal, ja que sabem que no totes les situacions son iguals, i cadascú té un horari diferent.

 

Ho assolim a través de la nostra metodologia 100% online. A través del nostre campus online, l'alumne podrà accedir les 24 h del dia els 7 dies de la setmana als continguts de la seva formació, veure les videoclasses, practicar amb exercicis o fer simulacres d'examen. Tot això amb el suport d'un tutor personal, que t'acompanyarà durant tot el procés, per ajudar-te a superar amb èxit la teva etapa formativa. Cal destacar que l'alumne té tutories ilimitades amb el tutor que tingui assignat, així que l'almune mai es sentirà sol i podrà resoldre tots els seus dubtes d'una manera ràpida i senzilla.

 

Campus intuïtiu i fàcil de fer servir

 

No tinguis por començar una formació online, el nostre campus és molt intuïtiu i fàcil de comandar. Tot i això, amb les tutories personals podràs resoldre dubtes i compartir amb el tutor totes les teves inquietuds.

 

El nostre objectiu és que finalitzis la formació amb matrícula! I que en finalitzar els teus estudis puguis començar a projectar el teu futur.

Què pots fer?

Entre les opcions formatives disponibles pots escollir entre:

 

Iniciar un Curs de Formació professional

 

Preparar les proves d'accés a Grau mitjà, superior o universitat

 

Preparar les oposicions (important revisar els requisits d'admissió segons edat)

Si vols començar ja, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte fent clic aquí. Un dels nostres assessors contactarà amb tu per resoldre tots els teus dubtes i començar la teva formació.