Graduat Escolar i noves tecnologies

L'atenció és personalitzada i pretén concedir una segona oportunitat a totes les persones que, per diversos motius, van interrompre la seva formació sense arribar a acabar l'ESO.

Els estudiants, des d'un ordinador o qualsevol dispositiu mòbil (tablet o smartphone), segueixen el curs online i completen les tasques assignades ajustant-se al seu propi ritme i horari. El centre posa a la disposició dels alumnes que estudien per aconseguir el graduat escolar els materials perquè, en qualsevol lloc i moment del dia, puguin desenvolupar de manera fàcil i ràpida les tasques que els docents assenyalin.

Una de les característiques que comparteixen els estudiants d'Aulacat és la necessitat de conciliar la formació amb la vida laboral i familiar. Per aquest motiu, el curs està especialment pensat per a adults amb dificultats per compaginar el treball amb l'atenció de les tasques domèstiques o la cura dels fills. Però cada vegada són més els joves que acaben de complir els 18 anys i es decanten pel curs per obtenir el títol d'ESO.

Avui dia, les persones majors poden cursar nombrosos graus a casa amb les noves eines virtuals d'aprenentatge. L'oferta d'ensenyament online continua creixent en l'àmbit universitari i, gràcies a centres pioners com INAV, s'ha estès a altres etapes educatives com l'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Examinar-se del graduat escolar online encara és la millor opció per a aquells que decideixen reprendre els estudis bàsics perquè volen obrir-se un camí al món laboral.