preparació entrevista i proves de personalitat mossos d'esquadra

Prepara't per les proves de personalitat i entrevista dels Mossos d'Esquadra amb el nostre curs online de preparació per a la Convocatòria 47/22 de 2023. Si t'has presentat a la convocatòria d'oposicions dels Mossos d'Esquadra i necessites preparar-te per a la fase d'adequació psicoprofessional, a Aulacat t'ajudem a superar aquestes proves.

En el nostre curs a distància, et prepararàs per a les dues subproves de la prova d'adequació psicoprofessional: el test de personalitat i l'entrevista personal. Tindràs l'oportunitat de realitzar un simulacre d'entrevista per videoconferència amb professors especialitzats en entrevistes personals. A més, obtindràs un informe personalitzat després de l'entrevista. El curs inclou també la realització de dos qüestionaris de personalitat per tal de definir múltiples aspectes del teu perfil psicològic. Així mateix, t'ajudarem a preparar el teu currículum i a preparar respostes clau per a l'entrevista. Amb aquesta informació, podràs adequar el teu perfil a les exigències de la prova.

A més, tindràs accés a una vídeo classe exclusiva de 38 minuts impartida per un professor membre d'un cos policial. Aquesta classe està específicament enfocada a l'entrevista de Mossos d'Esquadra per a opositors. El nostre equip de professionals t'assistirà en les tutories il·limitades, resolent tots els teus dubtes durant el curs.

El nostre curs a distància està dissenyat per ajudar als opositors a superar l'entrevista personal de l'oposició a Mossos d'Esquadra. Els nostres professionals han desenvolupat diferents activitats enfocades en la preparació de la prova i el seu aprovat. A més, adjuntarem trucs i diferents PDF descarregables amb explicacions prèvies per poder enfocar les diferents fases de l'entrevista.

No deixis escapar l'oportunitat de preparar-te per a les proves de personalitat i entrevista dels Mossos d'Esquadra. A Aulacat, t'oferim les millors eines i professionals per tal que puguis superar amb èxit la fase d'adequació psicoprofessional de la Convocatòria 47/22 de 2023. Matricula't ara al nostre curs online i assegura't el teu futur com a Mosso d'Esquadra.

Matricula't al curs