cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs online per a oposicions de Mosso d'Esquadra: personalitat i entrevista

Preparació Proves de Personalitat i Entrevista de Mossos d'Esquadra (Convocatòria 46/21, de gener 2021)

Curs Curs Duración del curso Per mesos ModalidadPresencial / Online
icono desplegable videos SELECCIÓ DE VÍDEOS MOSTRA DEL CURS

icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Preparació Proves de Personalitat i Entrevista de Mossos d'Esquadra (Convocatòria 46/21, de gener 2021) s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

Publicació de la convocatòria d'accés 2021 per cobrir 435 places de Mossos d'Esquadra.

Curs online/presencial destinat a la Convocatòria 46/21, de gener 2021 de Mossos d'Esquadra.

Preparació per a la 3a prova d'adequació psicoprofessional, aquesta prova es divideix en dues subproves:

  • Test de personalitat.
  • Entrevista personal.

Si t'has presentat a la convocatòria de Mossos d'Esquadra i necessites preparar-te per a la fase d'adequació psicoprofessional, a Aulacat t'ajudem amb la preparació dels tests de personalitat i l'entrevista.

En la modalitat online

  • Realitzaràs un simulacre d'entrevista per videoconferència (skype) amb professors especialitzats en entrevistes personals i obtindràs un informe personalitzat al finalitzar l'entrevista.
  • El curs inclou la realització de dos qüestionaris de personalitat amb que definirem múltiples aspectes del teu perfil psicològic. També t'ajudarem en la preparació del CV i en la preparació de respostes clau. Amb aquestes dades, t'ajudarem a adequar el teu perfil al que es demana a la prova.
  • Tindràs accés a una vídeo classe exclusiva de 38 minuts de durada impartida per un professor membre d'un cos policial. Aquest vídeo està específicament enfocat a l'entrevista de Mossos d'Esquadra per a opositors.
  • Tutories il·limitades: podràs realitzar totes les preguntes que et sorgeixin durant el curs a un professor especialitzat que ha de resoldre tots els teus dubtes.

En la modalitat presencial

  • Realitzaràs un simulacre d'entrevista amb professors especialitzats en entrevistes personals i obtindràs un informe personalitzat al finalitzar-la.
  • El curs inclou la realització de dos qüestionaris de personalitat amb que definiriem múltiples aspectes del teu perfil psicològic. També t'ajudarem en la preparació del CV i en la preparació de respostes clau. Amb aquestes dades, t'ajudarem a adequar el teu perfil al que es demana a la prova.
  • Disposaràs de vàries classes presencials per a treballar tots els aspectes de la fase psicoprofessional que t'ajudaran en la preparació de les últimes fases de l'oposició.

Per ajudar a l'opositor a superar l'entrevista personal de l'oposició a Mossos d'Esquadra hem desenvolupat un curs online/presencial enfocat a aprovar l'examen.

Comptaràs amb professionals que desenvolupen diferents activitats enfocades en la preparació de la prova i el seu aprovat.

Adjuntarem trucs i diferents PDF descarregables amb explicacions prèvies per poder enfocar les diferents fases de l'entrevista. Aquest curs està especialment orientat a superar les proves de Mossos d'Esquadra.

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

Opositors aspirants a el cos de Mossos d'Esquadra que desitgin preparar la tercera fase de l'oposició: adequació psicoprofessional.

L'objectiu és avaluar i perfilar els trets de personalitat de l'aspirant i preparar l'entrevista que et farà un tribunal.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

Consells per preparar l'entrevista.

Elaboració de currículum.

Plantilla currículum.

Test de personalitat MMPI2.

Test de personalitat 16PF.

Qüestionari per a Mossos.

Model 1. Preguntes curtes.

Model 2. Preguntes curtes.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

1. Aproximació al perfil psicològic.

2. Curriculum vitae.

3. Tests de personalitat.

4. Redacció i preguntes curtes.

5. Simulació de l'entrevista.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Preparació Proves de Personalitat i Entrevista de Mossos d'Esquadra (Convocatòria 46/21, de gener 2021), expedit per Aulacat.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions