Per què hauria d’obtenir el títol de batxillerat?

En un món laboral on estar format és cada vegada més important per a aspirar a noves posicions, aconseguir el títol de batxillerat cada vegada més guanya una especial importància.

Des d’Aulacat, creiem que és de gran importància tenir aquest títol, ja que t’obre portes en el món laboral i a més, et dona accés a començar estudis superiors, en cas que vulguis continuar obtenint més titulacions. És una evidència que les persones que tenen el batxillerat acabat tenen més oportunitats de trobar feina que les que només tenen els estudis de secundària (ESO).

Què s’aprèn amb el batxillerat?

El batxillerat et proporciona la base de coneixements necessaris per a poder continuar estudiant, sigui a la universitat o en un Cicle Formatiu de Grau Superior. A més, permet als estudiants consolidar una maduresa social i personal, adquirir una consciència cívica i adquirir els hàbits d’estudi, disciplina i lectura, a part de millorar l’expressió escrita i fins i tot oral. Tampoc podem oblidar que en aquest nivell d’estudis es continua estudiant una llengua estrangera, com pot ser l’anglès.

Tanmateix, no tots els estudiants de batxillerat acaben la titulació amb els mateixos coneixements, ja que en aquesta època es permet a aquests triar cap a on volen començar a encaminar el seu futur profesional, podent estriar la branca científica-tecnològica, l’artística i finalment l’humanística i social.

 

Curs de Batxillerat

 

Sóc una persona adulta, és tard per estudiar el batxillerat?

La resposta és rotunda, mai es tard. Hi ha moltes persones que per diversos motius no han pogut acabar els seus estudis en el seu moment i ara, és més senzill que mai finalitzar-los, ja que la quantitat d’alternatives és enorme. Des d’Aulacat, us oferim l’oportunitat d’absorbir des de casa el coneixement dels dos anys de batxillerat, en només un! D’aquesta manera, estareu preparats per aprovar i obtenir aquesta titulació.

Creiem que no tothom està en la mateixa situació, i és molt probable que si ets una persona adulta no disposis del temps ni de la capacitat d’haver-te de desplaçar presencialment i seguint uns horaris inamovibles, és per això que la nostra formació és online (a distància) i pots avançar el curs des d’on vulguis i quan vulguis, tens total flexibilitat, tenint accés al contingut del curs les 24 hores del dia durant els 7 dies de la semana, fent més còmode que mai cursar aquesta formació.

Si tens qualsevol dubte, aquí trobaràs tota la informació del curs online. Si prefereixes consultar la informació directament amb nosaltres, omple el nostre formulari de contacte i ens posarem amb contacte amb tu tan aviat com sigui possible. No esperis més i comença a construïr el teu futur amb Aulacat.