Curs de català, necesari per oposicions

Si hi ha alguna cosa que has de tenir clara, és que per a opositar a Catalunya hauràs de superar abans un examen de català.

Encara que pugui semblar una ximpleria, és un examen que requereix una preparació i per al qual hauràs de tenir uns certs coneixements de la llengua.

No et val amb només veure't una sèrie, encara que sigui Merlí i tingui mil temporades, no ens serveix.

I això seria tenint en compte que et presentes a les oposicions per a Mosso d'Esquadra o per a Administratiu, per exemple, però en el cas que vulguis presentar-te per a professor, les condicions seran fins i tot més rígides.

En cas que el teu somni sigui ser docent, necessitaràs el títol del nivell C2 de català.

D'aquesta manera, pretenen acreditar que tens el coneixement adequat de català, tant en l'expressió oral com en l'escrita.

Siguis el tipus d'opositor que siguis o vulguis ser, el català serà un coneixement que hauràs de tenir si resideixes o tens al cap residir a Catalunya.

Per això avui et portem dos cursos perquè estiguis cobert quant al que coneixements es refereix d'aquesta magnífica llengua romanç.

1- Aquest primer curs és per als docents que hauran de presentar el seu nivell C2 amb la condició d'aconseguir/mantenir la seva plaça.

En només 120 hores hauràs obtingut tot el que necessites per a presentar-te a aquest temut examen de nivell, però tranquil, que una vegada hagis realitzat el curs ja no serà tan temut.

Aprèn català i aconsegueix el treball dels teus somnis amb aquest curs!

Nivell C2

2- Amb aquest següent curs obtindràs els coneixements equivalents al nivell B, aquest curs és perfecte perquè puguis presentar-te a la resta d'oposicions sense problemes.

Vols ser bomber, policia o administratiu a Catalunya? Perquè llavors necessites aquest curs!

Nivell B

No t'ho pensis més i aconsegueix els teus objectius de la mà d'Aulacat!