Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic

Planteja-t'ho així: 

El que realment t'apassiona és analitzar mostres? El teu somni és estar treballant el sector sanitari, en organismes i institucions de l'àmbit públic i en empreses privades, a l'àrea del laboratori d'anàlisis clíniques i en el diagnòstic, tractament, gestió, i recerca? Doncs estàs de sort perquè tenim un curs perfecte per a tu!

On puc fer el curs?

Et donem diverses opcions per a fer aquest curs.

En cas que puguis desplaçar-te a Barcelona, Girona, Tarragona o Lleida; podries fer el curs de manera presencial.

Si aquesta opció no t'és possible, sempre pots fer-lo online. D'aquesta manera podràs estudiar on estiguis, sense que importin els horaris ni que interferim en les teves obligacions diàries.

Aquesta opció és perfecta per a compaginar els estudis amb la vida personal i a més, tens la possibilitat d'estudiar amb pijama! Què més vols?

Ah, i no t'ho havíem dit, però la duració d'aquest curs és només d'un any. És un tancar i obrir d'ulls tindràs el teu certificat de Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic i estaràs treballant d'allò que realment t'omple el cor.

Què fa un tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic?

D'acord, fins ara tot molt bonic, però arriba el moment de posar-nos una mica més tècnics. 

Amb aquest curs obtindràs les aptituds necessàries per a trobar una posició laboral dins d'aquest camp, no obstant també volem que t'assabentis de tot el que seràs capaç de fer un cop tinguis el teu certificat i hagis assolit els coneixements:

  • Executar estudis analítics de mostres biològiques humanes, interpretant i valorant els resultats tècnics com a suport al diagnòstic clínic o orientats a la recerca clínica.
  • Obtenir mostres biològiques, segons protocol específic de la unitat, i distribuir-les en relació amb les demandes clíniques i/o analítiques, assegurant la seva conservació al llarg del procés.
  • Condicionar la mostra per a la seva anàlisi, utilitzant tècniques de processament preanalític i aplicar tècniques d'anàlisi genètica a mostres biològiques i cultius cel·lulars.
  • Realitzar determinacions analítiques de paràmetres bioquímics i anàlisis microbiològiques en mostres biològiques i cultius.

Clicant aquí veuràs més detalladament de totes les tasques que aprendràs a realitzar.

Què necessites per ser Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic?

Amb aquest curs aconseguiràs un Certificat d'Aprofitament de Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic, expedit per Aulacat.

Amb això ja podries entrar en el mercat laboral, ja fos com a treballador dependent, podent ser l'organisme o institució petit, mitjà o gran.

En cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, podràs presentar-te a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional.

Per a major comoditat les publicarem a la nostra pàgina web, perquè així pugueu estar al dia de tot i no us perdeu cap oportunitat.

Possibles sortides professionals:

Aquesta formació t'obrirà un ampli ventall dins d'aquesta branca, podent triar quina és l'especialització que més t'agrada i amb la que et sents més còmode.

Recorda, moltes vegades el que creiem que és el que més ens agradarà no sempre resulta ser-ho, per això et recomanem que tinguis en compte totes les possibles sortides laborals que t'ofereix aquest magnífic curs:

  • Tècnic superior en laboratori de diagnòstic clínic.
  • Tècnic especialista de laboratori.
  • Ajudant tècnic en laboratori de recerca i experimentació.
  • Ajudant tècnic en laboratori de toxicologia.
  • Delegat comercial de productes hospitalaris i farmacèutics.

Ara ja saps tot el que necessitaves saber sobre el curs de Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic, ja només et queda apuntar-te!

A què esperes per començar? Matricula't ja i comença a projectar el teu futur amb nosaltres fent clic aquí.