cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Curs en Laboratori Clínic i Biomèdic

Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic

Curs FP Curs FP Duración del curso 1 any ModalidadPresencial / Online
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs de preparació de Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.

Amb el curs online en Laboratori Clínic i Biomèdic podràs treballar el sector sanitari, en organismes i institucions de l'àmbit públic i en empreses privades, a l'àrea del laboratori d'anàlisis clíniques i en el diagnòstic, tractament, gestió, i recerca. Actuen com a treballadors depenents, podent ser l'organisme o institució petit, mitjà o gran. La seva activitat professional està sotmesa a regulació per l'Administració sanitària estatal.

Què vaig a aprendre?

Organitzar i gestionar al seu nivell l'àrea de treball, realitzant el control d'existències segons els procediments establerts.

Obtenir les mostres biològiques, segons protocol específic de la unitat, i distribuir-les en relació amb les demandes clíniques i/o analítiques, assegurant la seva conservació al llarg del procés.

Garantir la qualitat del procés, assegurant la trazabilidad, segons els protocols establerts.

Verificar el funcionament dels equips, aplicant procediments de qualitat i seguretat.

Condicionar la mostra per a la seva anàlisi, aplicant tècniques de processament preanalítico i seguint els protocols de qualitat i seguretat establerts.

Avaluar la coherència i fiabilitat dels resultats obtinguts en les anàlisis, utilitzant les aplicacions informàtiques.

Aplicar tècniques d'anàlisi genètica a mostres biològiques i cultius cel·lulars, segons els protocols establerts.

Realitzar determinacions analítiques de paràmetres bioquímics, seguint els protocols normalitzats de treball i complint les normes de qualitat.

Realitzar anàlisis microbiològiques en mostres biològiques i cultius, segons els protocols de seguretat i protecció ambiental.

Aplicar tècniques immunològiques, seleccionant procediments en funció de la determinació sol·licitada.

Realitzar tècniques d'anàlisis hematológico, seguint els protocols establerts.


Sortides professionals del curs online en Laboratori Clínic i Biomèdic

Tècnic/a superior en laboratori de diagnòstic clínic.

Tècnic/a especialista en laboratori.

Ajudant tècnic en laboratori de recerca i experimentació.

Ajudant tècnic en laboratori de toxicologia.

Delegat/a comercial de productes hospitalaris i farmacèutics


Els ensenyaments impartits per aquest centre no condueixen a l'obtenció d'un títol amb validesa oficial de forma directa. L'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes.

En Aulacat et preparem per obtenir el teu Títol de Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic amb el contingut que marca el currículum del Ministeri d'Educació, perquè superis les proves lliures.

COM_AULAFOR_FP_REAL_DECRETO
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable

El curs online en Laboratori Clínic i Biomèdic està dirigit a totes aquelles persones que vulguin dirigir el seu futur laboral dins del sector sanitari, a l'àrea del laboratori i específicament a les funcions d'anàlisis de mostres.

També s'inclouen aquelles persones que vulguin actualitzar i ampliar els seus coneixements professionals relacionats amb l'àrea del laboratori.

icono desplegable TEMARI boton desplegable

Gestió de mostres biològiques.

Tècniques generals de laboratori.

Biologia molecular i citogenética.

Fisiopatologia general.

Anàlisi bioquímica.

Tècniques de inmunodiagnóstico.

Microbiologia clínica

Tècniques d'anàlisis hematológico.

Projecte de laboratori clínic i biomèdic.

Formació i orientació laboral.

Empresa i iniciativa emprenedora.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Ekomi
icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic, expedit per Aulacat.

En el cas de voler obtenir el Títol Oficial de l'Administració Pública i complir amb els requisits exigits pel Ministeri d'Educació, l'alumne pot presentar-se a les proves lliures i oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents Comunitats Autònomes, a través de les diferents convocatòries que es puguin convocar en tot el territori nacional, que es publicaran a la nostra pàgina web, tenint en compte que no totes les comunitats autònomes convoquen totes les famílies professionals en el mateix any.

icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'haurà de complir un dels següents requisits:

Tenir 20 anys, o complir-los l'any de la celebració de la prova. També s'ha de complir un dels següents requisits:
Títol de Batxiller, batxillerat experimental, COU o Tècnic Especialista. Títol de Tècnic en Grau Mig. Títol de Tècnic en Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a Cicle Formatiu de Grau Superior. Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Estar en possessió d'una titulació universitària.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions