Convocades 300 places Bomber a Catalunya



Com començar?


Aulacat som núm. 1 en formació Online a Catalunya, comptem amb cursos de preparació d'oposicions en un ampli ventall de categories, una de les més destacades és el curs de preparació de Bombers.

Per començar la teva preparació, l'únic que has de fer és contactar amb la nostra escola, els nostres assessors/es t'informaran dels requisits d'admissió, tota la informació referent a la nostra metodologia i resoldran tots els teus dubtes abans de formalitzar la matrícula del curs de preparació per Oposicions a Bomber.

Quin és el temari del curs de preparació d'Oposicions de Bombers?
Les oposicions de Bombers es divideixen en part teòrica i física. L'examen teòric consta de 3 parts: Examen teòric tipus test, examen psicotècnic i examen pràctic.



En el temari del nostre curs de preparació trobaràs:


Legislació
Física.
Física del foc.
Agents extintors
Mecànica
Química
Risc químic
Hidràulica
Mecànica vehicles
Prevenció i protecció contra incendis
Atenció sanitària
Construcció
Electricitat
Cartografia
Geografia física
Coneixement del territori
Meteorologia


Què més he de saber sobre les Oposicions de Bomber?


Des d'Aulacat sabem que una de les claus per superar les oposicions són la constància, per la qual cosa, amb el nostre curs de preparació comptaràs amb un tutor personal especialitzat, que t'acompanyarà durant tot el procés de preparació.

A més, amb la nostra metodologia online podràs accedir al temari, als exercicis i als simulacres d'exàmens quan vulguis, ja que el nostre campus està operatiu les 24h del dia.

Arribats a aquest punt, si encara et queda algun dubte, pots contactar amb el nostre equip d'experts que t'assessorarà sobre com començar la teva formació. Des de l'escola només ens queda animar-te a complir el teu somni de formar part del cos de bombers, aquest 2022 serà el teu any!