CURSOS TIC del SOC 100% subvencionats per Dones a l'atur. ¡Apunta't Ara!
Anunciades 30.000 places d'oposicions 18/07/18

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha anunciat que el govern aprovarà aquesta tardor una oferta de treball públic de gairebé 30.000 places.

En la seva primera comissió al Parlament, Puigneró ha detallat que aquesta decisió es pren per estabilitzar plantilles i reduir la temporalitat.

Una part d'aquestes places seran per consolidar llocs de treball ja existents, però no totes. Fonts del departament han afirmat que, a partir de la reunió de la Taula de la Funció Pública del 20 de juliol, es concretarà quantes d'aquestes places seran per consolidació i quantes seran noves.

Les places que es convocaran es desglossen en 4.323 funcionaris d'administració i tècnics; 685 de laborals; 15.658 docents, i 9.307, estatutaris de l'Institut Català de la Salut (ICS).

"A data d'avui, la mitjana d'edat dels treballadors de la Generalitat és de 46 anys. Els deu anys vinents es jubilarà pràcticament el 30% de la plantilla pública i tenim molts treballadors de més de 55 anys. Per tant, fa falta estabilitzar les plantilles, perquè tenim un percentatge d'empleats interins i temporals que fa falta estabilitzar."

“Crearem una administració del segle XXI, no en reformarem una del XX”, ha dit en els seus anuncis de la digitalització completa de processos que ha de derivar, va dir, en una “Administració sense papers”. En aquest sentit, també ha proposat un nou model de relacions laborals públic, que permeti per exemple el teletreball que cristal·litzarà en una nova llei del sector públic.

A Aulacat preparem en diferents modalitats dins de l'oferta de convocatòria d'ocupació pública. Ens posem a la teva disposició, consulta'ns

Veure el llistat de cursos de preparació d'oposicions