cursos tarragona
cursos girona
cursos online

Oposició de professor d'autoescola

Professor d'Autoescola

Oposició Oposició Duración del curso 1 Any ModalidadPresencial / Online
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS

Acadèmia d'oposicions de Professor d'Autoescola

El curs de preparació de Professor d'Autoescola s'imparteix en modalitat online i en modalitat presencial als nostres centres de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.

Tens el permís de conduir B? T'agradaria ensenyar als altres a conduir? Des que t'ho vas treure tu, has pensat que aquest treball ho podries fer tu? Doncs no esperis més temps i decideix-te ja. És un treball amb gran demanda, molt gratificant i molt molt remunerat.

De forma bianual, tant Direcció general de trànsit (des de Madrid) com el Servei Català de Trànsit (des de Catalunya) convoquen les proves per l'obtenció del títol d'aptitud en Educació Vial que certifica els professionals que poden estar al capdavant d'una autoescola.

El món de les autoescoles requereix cada dia més de professionals de formació vial. Ara tens la possibilitat de dedicar-se a aquesta professió de la mà de Aulacat i el curs de Professor d'Autoescola. Actualment, amb el carnet per punts molts conductors perden els seus punts i han de sotmetre's a cursos de reeducació vial per recuperar-los. Això ha fet que ser professor d'autoescola sigui la millor manera d'obtenir una ocupació amb futur i una bona remuneració.

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada per que puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són pas cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal.

És un negoci rendible que creix gradualment i necessita personal constant per formar a tots aquells que desitgin obtenir un permís de conduir. Ser professor d'autoescola és una alternativa laboral creixent. Informa't de com convertir-te en professor d'autoescola en la propera convocatòria.

Un cop superada la fase d'ensenyament a distància s'haurà de realitzar una formació pressencial a Madrid o en qualsevol ciutat designada a la convocatòria, així com les condicions i temps establert a la mateixa convocatòria publicada per les Direccions Generals de Trànsit.

¡La DGT publica la convocatòria per a Professor/a d'Autoescola 2022! Instàncies fins el 07.02.2022

icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
 
  • A aquelles persones que vulguin plantejar-se treballar de professor d'autoescola i ser professionals de la formació vial.
  • A totes aquelles persones que els agradi l'ensenyament, i vulguin una opció laboral amb moltes possibilitats.

Pots ser professor i fer classes teòriquess o pràctiques , o plantejar-te la possibilitat de tenir la teva pròpia autoescola en un sector on SEMPRE hi haurà demanda .

Quants negocis coneixes on estiguis segur que tindràs clients amb total seguretat?
Les societats avancen i es van creant mes necessitats, TENIR EL PERMÍS DE CONDUIR NO ÉS UNA OPCIÓ ,.... pensa en això, quantes opcions laborals queden descartades per no tenir el permís de conduir?

icono desplegable TEMARI boton desplegable

1. Reglamentació.
2. Els factors que intervenen en la conducció.
3. Utilització de les vies.
4. Autopistes i autovies.
5. Velocitat i separació entre vehicles.
6. Estat físic del conductor.
7. Preferències de pas i passos a nivell.
8. Requisits administratius.
9. La resta d'usuaris
10. El vehicle.
11. Adherència i els pneumàtics.
12. La seguretat passiva.
13. Immobilització de vehicles.
14. Conducció econòmica.
15. Socorrisme.
16. Senyalització de la via.
17. Senyals dels agents i senyals circumstancials.
18. Senyalització vertical I
19. Senyalització vertical II
20. Marques vials.
21. Senyals lluminosos.
22. Maniobres.
23. Avançaments
24. Canvi de sentit. Marxa enrera. Canvi de direcció.
25. Detenció, parada i estacionament.
26. La conducció nocturna.
27. La càrrega.
28. Preparació i desenvolupament d'un viatge.
29. Els sistemes d'enllumenat. La senyalització òptica i acústica.
30. Manteniment de l'automòbil.

icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable

La formació s'imparteix amb la modalitat online o semipresencial, pensada perquè puguis decidir on, com, quan i a quin ritme prefereixes estudiar.

El Mètode de formació Aulacat t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per a la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

MODALITAT SEMIPRESENCIAL

La preparació semipresencial et permet combinar les tutories presencials amb la formació a distància des de casa teva, al teu ritme i amb el suport d'un preparador que t'ajudarà i et guiarà durant tota la formació. Les tutories presencials s'imparteixen als nostres centres de Tarragona i Girona.

El sistema d'estudi semipresencial es basa en un programa pràctic i interactiu:

El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

Durant les sessions de tutoria el preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot seguir avançant cap al següent objectiu.

El programa d'estudis semipresencial es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Un màxim de 2 tutories presencials a la setmana amb el teu preparador, a escollir per l'alumne, per poder resoldre tots els dubtes sobre el material d'estudi.

Avaluació contínua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius i a detectar les dificultats formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Preparació psicològica per a totes aquelles oposicions que ho requereixin. Preparem tot tipus de proves psicotècniques (agilitat mental, numèrica, raonament, ...), la prova de personalitat i fins a tres simulacres d'entrevista personal amb personal qualificat en aquest camp i amb molta experiència en aquest tipus de proves

MODALITAT ONLINE

Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.

El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.

La metodologia on-line es centra en dos punts fonamentals:

L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.

El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.

Durant tot el període formatiu, el teu tutor i el teu preparador, sempre que ho sol·licitis, faran un seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, si ho necessites, avaluaran els teus avanços, resoldran tots els teus dubtes (en un termini màxim de 24h laborables).

El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiu

El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.

L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent tema, sempre al teu propi ritme.

El Campus Virtual

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.

El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.

icono desplegable CURS CERTIFICAT boton desplegable
Curso certificado sgs-iso-9001Curso certificado comodo-secureCurso certificado confianza-online Opiniones Ekomi
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

a) Estar en possessió del títol d'educació secundària obligatòria o del títol de tècnic de formació professional de grau mitjà o acreditar documentalment que es tenen estudis equivalents o superiors.

b) Ser titular del permís de conduir ordinari de la classe B, almenys, amb una antiguitat mínima de dos anys.

c) Tenir les aptituds psicofísiques i psicotècniques que s'exigeixen per a l'obtenció d'un permís de conduir del grup 2, segons el que disposa l'article 45 del Reglament general de conductors. No obstant això, les persones que, sense tenir-les, estiguin en possessió d'un permís de conducció de la classe B o un permís extraordinari de la classe B, almenys, subjecte a condicions restrictives, amb una antiguitat mínima de dos anys, obtingut a l'empara del que disposa l'article 7.2 del Reglament general de conductors, aprovat pel Reial decret 818/2009, de 8 de maig, podran obtenir un certificat d'aptitud limitat a ensenyaments de caràcter teòric.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.B. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Presencial / Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions